מעניין גם אותי, יש לי את "הרגיל" שעובד עם מים.
מדובר בווסט הזה :
אני מבין שהוא לא כמו הווסטים המוכרים יותר שצריך לספוג במים, מישהו חווה? כמה זה עובד בארצנו הרותחת והלחה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעניין גם אותי, יש לי את "הרגיל" שעובד עם מים.
אחי קח חולצה תרטיב במים
יש לאבזריון נסיעות מבחן ללא התחייבות עם הווסט המקרר הזה, בסניף בגין בתל אביב
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
יש מצב שאתה מסביר לנו מה ההבדל בינו לבין הווסט ה"רטוב"?
כי מקריאה באינטרנט עושה רושם שזה די אותו עקרון.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 14-04-2018 בשעה 18:47.
אני רק שאלה
כל הווסטים האלה, בסופו של דבר, גורמים לחולצה להיות רטובה מהמים של הווסט?
ועכשיו אני אשאל, אם אתה מגיע רטוב ליעד, מה זה כבר משנה?
אולי תזיע פחות, אבל תזיע ותסריח, והרטיבות תגיע אומנם מהמים של הווסט אבל היא תגיע. ועוד לא דיברנו על מה קורה בחלק התחתון (מכנסיים) ומה קורה אם באמצע הרכיבה הווסט יבש והופך להיות כמו שקית חימום.
מאמין שזה פחות נועד מלהגיע לעבודה שבמקרה הזה פשוט אפשר ללבוש חולצה מנדפת ולהחליף בעבודה לחולצה אחרת.
זה יותר לטיולים ולרמות חום כבדות מאוד...
אני יודע שאנחנו אוהבים להתלונן על אוגוסט ישראלי, אבל עם כל הכבוד? זה בסהכ 30-33 מעלות עם 60-70 אחוז לחות בערך.... יש מקומות שאתה נהנה מ35-40 מעלות עם 80 אחוז לחות.
מאמין שפה אני אמצא את התשובה
רכשתי חולצה מנדפת של דיאדורה, אמונם היא מנדפת אבל היא מסריחה כמו חרא אחרי שהיא מתייבשת.
להשוואה, יש חולצות מנדפות שמסריחות אחרי שימוש אחד.
כמובן לא בהתחלה, אלא לאחר שימוש של כמה חודשים.
מישהו יכול להמליץ על חולצה מנדפת איכותית במחיר סביר שלא תסריח אחרי כמה חודשים?
המטרה היא ללבוש אותה מתחת למעיל רכיבה.
קניתי בדקאטלון 2 חולצות מנדפות (היחידות שהיו במידה שלי ובצבעים הגיוניים בכל החנות). רוכב כל יום 15-20 דקות עם החולצה, 5 ימים בשבוע. מחליף לחולצה נקיה בעבודה. לא הבחנתי בריח זיעה בחולצה גם ביום החמישי לשימוש. רוכב עם מעיל קיץ (או חורף, בהתאם למה שקורה בבוקר).
אתה מחליף חולצה מנדפת כל שבוע?
כן. אני לובש אותה רק לנסיעה בבוקר. כשהקיץ האמיתי מתחיל, אני מחליף בתדירות גבוהה יותר, אבל לא על בסיס יומי.
תודה!