שבת שלום לכולם, אני רוכב 3 שנים על הכביש שבמהלכם רכבתי על כלים קטנים, תקופה על ninja 250, ופה ושם לקחתי סיבוב מחברים על כלים יותר גדולים, עברתי לפני חודש רשיון a וקניתי cbr600f5 2006, אני מתאמן עליו הרבה במגרש, בלימות, ללמוד את הזוויות וכו', יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.
1. משום מה אני מרגיש שיותר קל לי לרדת לזווית בצד שמאל, גם ההיגוי הפוך יותר זורם לי, בקיצור צד ימין יותר קשה, יש לזה סיבה או שרק להמשיך להתאמן ולאט לאט הכל יבוא.
2. סגרתי הבוקר צמיג צד שמאל במגרש, ומשום מה אני מרגיש שאני יכול לרדת לזווית יותר טובה עם האופנוע אבל הצמיג על סוף החתך, אני עושה משהו לא טוב?
3. עשיתי הבוקר במגרש סיבובים ארוכים יחסית, ורציתי שיהיה לי לרדת ליותר זווית, אז עשיתי סיבוב של 180 במהירות יותר איטית ובאמת הצלחתי לרדת יותר טוב, הבעיה שיש לי כלוב באופנוע ומגן על הצילינדרים וכל פעם שאני יורד לזווית הקצה של המגן צילינדרים משתפשף באספלט, בסיבובים הארוכים הייתי על מהירות וחוץ מלשמוע את הקכככ ולהנות זה לא עשה לי כלום, הבעיה כשעשיתי את הסיבובים היותר חדים, ובמהירות יותר איטית, הרגשתי שאני ממש על סוף הצמיג והמגן צילינדרים השתפשף, והאופנוע ברח לי, לא קרה לי כלום וגם לא לאופנוע, מה יכולה להיות הסיבה שזה קרה? דחקתי את האופנוע מדי לקצה? או שצריך לתת יותר גז כדי שיהיה אחיזה?
בקיצור מי שיכול ויודע לתת לי תשובות אשמח לשמוע מהניסיון שלכם, מדגיש שלא למדתי אצל מדריך מקצועי או משהו, הכל ממידע שקראתי באינטרנט ומניסיון של מה שרכבתי עד עכשיו, אם אתם חושבים שאני סתם קופץ גבוה מדי תרגיעו אותי!
תודה, ושבת שלום!