קורס רכיבה, אני עשיתי אופנוען מאומן כמה פעמים, יענה על כל השאלות שלך בשעתיים הראשונות של הקורס. שווה את הכסף.
שבת שלום לכולם, אני רוכב 3 שנים על הכביש שבמהלכם רכבתי על כלים קטנים, תקופה על ninja 250, ופה ושם לקחתי סיבוב מחברים על כלים יותר גדולים, עברתי לפני חודש רשיון a וקניתי cbr600f5 2006, אני מתאמן עליו הרבה במגרש, בלימות, ללמוד את הזוויות וכו', יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות.
1. משום מה אני מרגיש שיותר קל לי לרדת לזווית בצד שמאל, גם ההיגוי הפוך יותר זורם לי, בקיצור צד ימין יותר קשה, יש לזה סיבה או שרק להמשיך להתאמן ולאט לאט הכל יבוא.
2. סגרתי הבוקר צמיג צד שמאל במגרש, ומשום מה אני מרגיש שאני יכול לרדת לזווית יותר טובה עם האופנוע אבל הצמיג על סוף החתך, אני עושה משהו לא טוב?
3. עשיתי הבוקר במגרש סיבובים ארוכים יחסית, ורציתי שיהיה לי לרדת ליותר זווית, אז עשיתי סיבוב של 180 במהירות יותר איטית ובאמת הצלחתי לרדת יותר טוב, הבעיה שיש לי כלוב באופנוע ומגן על הצילינדרים וכל פעם שאני יורד לזווית הקצה של המגן צילינדרים משתפשף באספלט, בסיבובים הארוכים הייתי על מהירות וחוץ מלשמוע את הקכככ ולהנות זה לא עשה לי כלום, הבעיה כשעשיתי את הסיבובים היותר חדים, ובמהירות יותר איטית, הרגשתי שאני ממש על סוף הצמיג והמגן צילינדרים השתפשף, והאופנוע ברח לי, לא קרה לי כלום וגם לא לאופנוע, מה יכולה להיות הסיבה שזה קרה? דחקתי את האופנוע מדי לקצה? או שצריך לתת יותר גז כדי שיהיה אחיזה?
בקיצור מי שיכול ויודע לתת לי תשובות אשמח לשמוע מהניסיון שלכם, מדגיש שלא למדתי אצל מדריך מקצועי או משהו, הכל ממידע שקראתי באינטרנט ומניסיון של מה שרכבתי עד עכשיו, אם אתם חושבים שאני סתם קופץ גבוה מדי תרגיעו אותי!
תודה, ושבת שלום!
קורס רכיבה, אני עשיתי אופנוען מאומן כמה פעמים, יענה על כל השאלות שלך בשעתיים הראשונות של הקורס. שווה את הכסף.
יודע, וזה בתוכנית שלי, הבעיה שהרגע השתחררתי מהצבא והייתי חייל בודד אז אני חושב על כל שקל, אפילו חליפת רכיבה עדיין לא קניתי בקיצור ברגע שיתאפשר לי אני עושה קורס, אם יש לך מידע שאני לא יודע כרגע, אשמח שתכתוב בתגובות, תודה!
שלום לך פותח השרשור,
בפורום יש דרישה לכותרות אינפורמטיביות - ענייניות, מכילות מידע.
כמה מידע לדעתך יש בכותרת שנתת לשרשור שלך?
כמה שרשורים אחרים יכולים להיפתח עם אותה הכותרת? בערך כולם, נכון?
אם היית נכנס לפורום וכל השרשורים שהיו בו היו נקראים "עזרה וייעוץ", היית פותח את השרשור שלך בפורום כזה? כנראה שלא? אז אם זה מוריד את רמת הפורום - למה שתרצה לעשות את זה, אפילו ללא חוקי הפורום?
בכל מקרה, זאת הפעם השניה שכותרת השרשור שלך נערכת, בפעם הראשונה היא נערכה ללא תגובה, עכשיו קיבלת תגובה מספיק ארוכה כדי שאם זה יקרה בפעם הבאה - אתה תמצא שרשור נעול.
ובנוסף להכל פתחת את השרשור בפורום הלא נכון. זה שייך לתת-פורום רכיבה מתקדמת. אז השרשור עובר.
המשך גלישה פורייה.
ולנושא: אם אתה במצב של לחסוך כל שקל מיותר, ואתה מתרגל זויות פניה חדות עד כדי סגירת צמיגים - אפילו רק במגרש - אתה בדרך לא טובה. תעצור ותחשוב רגע מה יקרה כשתיפול (וזה תרחיש מאוד סביר כשמתחילים להתאמן ללא כיוון - ואם היה לך כיוון, אפילו מקריאת חומר טכני ולא בהרכח מהדרכה אישית, את השאלות שלך לא היית שואל), ותחשוב טוב אם אתה יכול להרשות לעצמך את זה פיננסית.
היי, אני די חדש פה, ואקח מעכשיו את כל מה שאמרת לתשומת ליבי!