שווה לקנות תקטנוע הזה הוא אמין?
שווה לקנות תקטנוע הזה הוא אמין?
שלום - ראשית אנא הקפד על כותרת קצת יותר עניינית.
לגבי אמינות אין לי יכולת לומר הקטנוע שאצלנו במשרד הוא עם פחות מ4000 קילומטר.
לתחושתי הכלי ייתן שירות סביר ולא יותר ( מבוסס על התרשמות בלבד כך שזה לא מדד לכלום).
לגבי הכלי עצמו תוכל לקרוא כאן את חוות דעתי .
בהצלחה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
נתחיל בזה שיש 125 ו250 סמק. לאיזה מהם מתכוון פות"ש?
ובכל מקרה בבעלותי S1 125 שדי זהה בבסיסו לS3 למעט הפלסטיקה החיצונית וכמה גאדגטים.
ממה שאני מבין מידידי שעובדים במוסכים, הכלי לא מומלץ, ונאמר עם לא מעט סלידה מצידם כלפי כלים של דיאלים.
באופן אישי אני מטפל בכלים שלי בעצמי, ובינתיים אחרי כמעט שנה וכ9K ק"מ שהכלי אצלי, אני די מבסוט מהרכישה.
אם בכוונת פות"ש לרכוש כזה חדש מהחברה בהחלט הייתי ממליץ לוותר. אם לקנות משומש, המחירים שהם נמכרים בהעדר ביקוש הוא מצחיק והם בהחלט הופכים כדאיים לרכישה.
רק בשביל הדוגמא, את שלי (מודל 2014) רכשתי באמצע 2017 תמורת 2800 שקלים. פחות מרבע ממחיר חדש לאחר 3 שנים על הכביש.
125 סמק
וואי בלי כסף קנית אותו אבל בטח היו תקלות אם במחיר כזה
למדת כעת על חשיבות כותרת נכונה ואינפורמטיבית.
הכלי 250 ושייך למדינת ישראל.
בהצלחה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
jkob.s
מחזק.
רכבתי במשך כמעט שנתיים על ה S3 125, ללא תקלות מיוחדות. גם שלי היה שנת 2014, ורכבתי עליו בערך 1000 ק''מ בחודש (20000 ק''מ בשנה ו 10 חודשים). אכן רוב המוסכים לא נוגעים בו, אבל אלו שכן (גם זה של היבואן) גובים מחירים הגיוניים למדי.
היה לי S3 125 במשך 4 שנים. אחלה כלי, אצלי עשה מעט קילומטרים. בלי בעיות מיוחדות. טיפלתי אצל ערן רובין ממוטוטק במסגר. ייתן לך שירות מעולה. ממליץ לקנות יד שניה ולא חדש
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!