הבעיה אצילנו אחרת, אם אתה גר ברמת הגולן, אתה מכניס להילוך ראשון, שני, שלישי ואתה באילת ונגמרה המדינה.
ואצלנו כמה טיפות בארץ וכולם בקטע של "חברים היום להשאיר את האופנועים בבית"
ומה היה אומר על זה וינסנט
bitches please....
mt-07
הבעיה אצילנו אחרת, אם אתה גר ברמת הגולן, אתה מכניס להילוך ראשון, שני, שלישי ואתה באילת ונגמרה המדינה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כן אבל זה לא עובד ככה...
זה לא שהוא רכב במזג אוויר סוער או חצי לבוש מקומבן. רוב דרכו הייתה לא עמוסה, בכבישים טובים, כשהוא לבוש היטב במזג אוויר חורפי אך יציב.
אצלינו לאחרונה בגלל הפסקות הגשם הארוכות כל גשם הופך לגשם ראשון, ברוח שקיות מעופפות עליך והנהגים מאבדים את העשתונות כי טיטפף עליהם גשם.
ניסו,
בקרוב המקרים הייתי מסכים איתך, אבל מה שהיה בשבוע שעבר זה לא כמו אותם המקרים. לא שזה גרם לי (או לרוב הפורום לדעתי) לוותר על האופנוע לעבודה, רק גרם לערנות גבוהה יותר לגבי הזמן של הרכיבה.
אני מסכים אתכם על תנאי מזג אוויר קיצוניים כמו שהיה השבוע.
אבל לפחות באזור המרכז הגשם המטורף והברד היו למספר שעות במהלך היום.
אצלי האופנוע הוא כלי רכב יומיומי ובלעדיו זה נסיעה של שעתיים + לכל כיוון באוטובוס.
הבעיה היא שעל כל גשם ראשון/אחרון/קצת רוח וכו' מקבלים הודעות בקבוצות השונות שמינימום הוריקן בחוץ. ואסור בתכלית האיסור להוציא את האופנוע מהחנייה.
כל העניין הוא להתאים את הרכיבה למצב הדרך ומזג האוויר (וכמובן את האופנוע) ומי שלא יודע לעשות את זה חבל....
mt-07
רק שאלה קטנה למערכת (אביעד?):
האם הוא התחיל את המסע שלו בליסבון והפקקים שלה, למה הכותרת היא "מספרד להולנד"?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
ליסבון זה 3 שעות מספרד (שעה וחצי על האופנוע הזה) , אל תהיה קטנוני...
Sent from my SM-A520F using Tapatalk