נרתיק פנימי שקוע מעל מותן ימין.
עם איזה נרתיק אתם נושאים את האקדח בזמן רכיבה? (יחד עם מעיל)
מעדיף נרתיק פנימי ולא חיצוני
נרתיק פנימי שקוע מעל מותן ימין.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כנ"ל
ניסיתם נרתיק על הירך?
נרתיק פנימי חבוי ע"י החולצה והמעיל. (מניח רצועת עור על מחסנית האקדח כי עשתה חורים במספר חולצות. לא רוצה שיפגע במעיל העור)
לא רוכבים עם אקדח עליך.
נפילה על הצד עם אקדח מגדילה מאוד את הסיכוי לשבור את האגן או לנקב איברים פנימיים.
אם מבנה האופנוע מאפשר, אז על הקרסול. אם לא, אז בתיק.
אז ככה, חבר יקר מאד ומוכר פה, שבר את הקרסול בגלל האקדח, וגם לקח לו יותר זמן להתפנות עד שמישהו
מצא את האקדח...
בתיק הסיכוי לאבד את האקדח, לשכוח או שייגנב גדול מאד.
בנפילה על הצד, כמו שחוויתי עם קטנוע (ימח"ש) דווקא הפלדה הצילה אותי משפשוף לא נעים וצלקת אבל אכך
יש סיכוי להחמרת הפגיעה עד שבר באגן, אבל זה המקום הכי נכון לשים את האקדח והרע במיעוטו.
מי שחייב, חייב.
חבר היה עם אקדח בנרתיק פנימי על האגן כאשר רכב התנגש בו מאחור. איזור הנשק לא נפגע כלל, האקדח ספג את השפשוף (ידית, ומחלק משופשפים). {הוא כבר לא רוכב}
אל תשים בתיק, אתה תשכח אותו שם. זה לא מיד, אבל יקרה. בעבודה הקודמת נגנב לאחד הטכנאים תיק הציוד (בגלל הציוד) והוא החזיק בתיק את הנשק.
לא צריך להסביר את הבלאגן עם המשטרה, מזלו שהיה חבר טוב של הקב"ט שהציל את עורו.
אקדח נוסף לא יקבל יותר.
מעדיף שבר בקרסול מאשר כליה מנוקבת.
המכונאי הראשון שטיפלתי אצלו רדף אחרי פעם עם מפתח גדול (מאוד) כשראה שאני רוכב עם אקדח על החגורה. המזל היחיד שלי היה שהייתי הרבה יותר זריז ממנו....
מה מבין מכונאי ברפואה?
בא נגדיר את זה ככה,
אם המכונאי שלך היה מבין איך האופנוע עובד כמו שהרופא מבין את גוף האדם, לא היית נותן לו להתקרב ל 20 מטר מהאופנוע.
Sent from...
^^^^
20 מטר זה עוד נדיב.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ככה
2ziypmb[1].jpg