ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
צודק. בבחינה מחודשת נראה שהעיגון הוא לשילדה היכן שמחוברות אליה רגליות המורכב. ולא בדיוק הרגליות אלא מסבך שאליו מחוברת הרגלית בקצה.
אני לא מתיימר להיות מהנדס ולכן אפסיק להציע חיזוקים.
מה שכן -לדעתי הקונסטרוטקציה הנוכחית לא תחזיק מעמד, ולא בגלל "לימון" או מקרה בודד. (פגם ביצור)
אתה אולי לא מהנדס אבל הבנת יופי איפה הבעיה של הסבל הנ"ל, ככה שלהציע חיזוקים לקיים זו הדרך היחידה שבה הוא יוכל לתפקד כראוי.

פות"ש - נראה שזה קרה כתוצאה מהמהמורות. לגבי המהירות - מצויין על הארגז לא על הסבל ככה שהייתי לא מתייחס לזה. מה שכן תורם זו המהירות שבה באת למהמורה.
כמו שלוויל הסביר - כך מרתכים בד"כ שילדות צנרת, אך שוב, בלי חיזוק\עיגון הוא יישבר שוב.
המוסך סביר להניח שיציע לתקן בעלות. אתה יכול עדיין לבדוק מי החברה היצרנית ולראות כמה זמן אחריות יש להם (סביר שעד שנה).

בנוגע ללהסתדר איתו עד הפיתרון:
אני רואה שיש לך רצועה אחיזה למורכב, במידה והיא מעוגנת טוב אתה יכול לעגן אליה עם רצועת קשירה, קח בחשבון שזה לא הכי אידיאלי. תוסיף לזה בדיקה וחיזוק כל פעם והימנעות ממהמורות\פסי האטה (או לעלות עליהם בעדינות) ותצליח לשרוד כמה ימים אבל בתכלס אין לך למה. קח לרתך\מסגר שיסדר ויוסיף חיזוק ו\או עוד נקודות עיגון.