החלפתי לא מזמן לשרשרת של RK היפנית. נראה טוב בינתיים. מחירים של סט גג"ש, שרשרת ועבודה הם סביב 1500 שקל
אהלן לא מזמן התחדשתי בmt07 ולפי מה שהבנתי אחרי שבדקנו אותו צריך להחליף לו שרשרת השאלה היא איזה חברות יש? איזה שרשראות קיימות בשוק ומה המחיר שלהן? והאם אפשרי להזמין אחת מאיביי?
החלפתי לא מזמן לשרשרת של RK היפנית. נראה טוב בינתיים. מחירים של סט גג"ש, שרשרת ועבודה הם סביב 1500 שקל
DID
RK
EK
AFAM
DC
vortex
renthal
זה מה שאני מכיר.
כמה זמן את עם השרשרת? רשמת לא מזמן, כמה קילומטרים עשית עם השרשרת?
האופנוע עם 17 אלף קמ אבל אמרו לי שהיא נראית לא טוב שלא שימנו אותה בחיים
17000 זה סביר (אפשר יותר) בשביל שרשרת ראשונה, לדעתי. אחרי הכל זאת שרשרת הכי פשוטה אשר מורכבת על האופנוע הרבה זמן. זה תלוי איך רכבת, איך טיפלת בשרשרת, האם בוצעה מתיחה כאשר היה צורך.
מה זאת אומרת נראת כאילו לא שימנו אותה בחיים? הגומיות יבשות ומתפוררות? שרשרת שחורה מלכלוך ללא ניקוי?
17,000 ק"מ ב-MT זה סביר לחלוטין, ה-09 שלי אכל סט ב-10,000.
ממליץ לך להחליף סט קומפלט, שזה אומר גם להחליף גלגלי שיניים.
המחיר בטח ינוע סביב 700 ש"ח (עם סטייה למעלה למטה...)
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
לא יודע מה אתם עושים לשרשרת אבל שלי הייתה 30 אלף על ה MT-07 ועוד היה לה הרבה חיים, פשוט מכרתי את האופנוע.
לשמן כל 800 ק"מ בערך. כמו שצריך - ללמוד מכאן https://www.youtube.com/watch?v=C_c_Wi1l3Fg
ולדאוג למתיחה לפי הספר האופנוע, בערך פעם -5000 ק"מ לוודא מתיחה.
אני קניתי את האופנוע עם 17 אלף אני עוד לא הספקתי לנסוע עליו
אחרי שקניתי עשו לי טיפול ומתחו לי את השרשרת ואמרו במוסך שהשרשרת נראית לא טוב ושכדאי להחליף אותה כבר עם גלגלי שיניים ושזה יעלה 1200 שח אני רציצי לחסוך עלויות ולהזמין אחת מחו"ל ורציתי לדעת איזה שמים? רשמו לי הרבה חברות מה הכי כדאי מה הכי אמין ומקורי?
1. בד"כ לא שווה להזמין מחו"ל. המשלוח בד"כ יקר, ואם עוד תידרש לשלם מיסים - תגיע למחיר בארץ (בחנויות כמו מוטו-דיפו/ מוטוליין עפולה).
2. אצל כל יצרן, יש דרגות שונות של חוזק לשרשראות. זה משפיע מאוד על המחיר של הסט. אפשר לרכוש סט זול עם שרשרת או-רינג פשוטה - אבל לא סביר שהוא יאריך ימים על אופנוע 600+.
3. חוץ מלהתייחס לשרשרת, צריך גם להתייחס לאיכות הגלגל"שים. הניסיון הכי טוב שלי כרגע היה עם גלג"שים של AFAM.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
1200 ש"ח עם המשלוח באיביי
תוסיף לזה עבודה ופתאום 1500 ש"ח זה לא כזה שוד
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
תודה לעוזרים