מי שמדבר כאן שטויות זה אתה.
אני מבין ש"אין מצב" זה טיעון הנדסי חזק.
עם זאת, לפני שאתה זורק דברים לאוויר - היה מועיל אם היית מחזק אותם לפחות בדוגמאות מספריות, כי אני אישית לא הצלחתי למצוא מידע על תקן היורו שבו הנינג'ה 250 החדש עומד.
משום שכבודו מסתפק בטיעון של "אין מצב", אני ארים את הכפפה ואשים מספרים על השולחן.
בשנת 86' (לפני 32 שנים) הושק ה-GPX250, שהיה בתורו מבוסס על ה-GPZ250 שקדם לו. מנועו הפיק (לפי מקורות שונים) בין 36 ל-38 כ"ס.
האופנוע הסדרתי המהיר בעולם באותה שנה היה ההונדה VF1000R, שהפיק 122 כ"ס צנועים מנפח ליטר, וה-GPZ900R שהפיק 115 כ"ס מנפח 900 סמ"ק. זאת הייתה חזית הטכנולוגיה באותם שנים. ב-87' הושק ה-FZR1000, שכלל את כל השכלולים ההנדסיים האפשריים לאותה תקופה, כולל ראש המנוע עם 5 השסתומים לצילינדר של ימאהה. הוא הפיק הספק "מטורף" לאותם ימים של 135 כ"ס לליטר.
היום, בשנת 2018, כל אופנוע ליטר-ספורט ראוי מגרד רף את ה-200 כ"ס או עובר אותו. בהערכה גסה, מדובר בתוספת של כ-60% הספק מאופנועי הקצה שהוזכרו לעיל.
ה-S1000RR, ZX-10, R1 ודומיהם עושים את זה תוך כדי שהם עומדים בכל התקנים שנדרשים היום באירופה.
אז אם אפשר ב-30 שנה להעלות הספק של סופרספורט ב-50-60% ועדיין לעמוד בתקנים המודרניים - מה אתה אומר, אולי בכל זאת "יש סיכוי" שאפשר לפתח מנוע 250 שמפיק 5-10% יותר ההספק ממה שהושג לפני 32 שנה - ועומד בתקן יורו 4?
אם אתה לא מסכים איתי, מצפה לראות ממך תשובה מבוססת לפחות ברמה של ההודעה הזאת.
אחרת, אני מצפה לשמוע התנצלות.