נסה להכניס לאחד החורים בדיסק
שלום רב
ברשותי קווסאקי VERSYS 300 וקניתי מנעול דיסק של ABUS
https://www.ebay.co.uk/itm/Abus-Trig...4AAOSw~RVaQ6Su
ואני לא מצליח לשים אותו על הדיסק, אני יודע שזה נשמע הזוי איך אפשר שלא להצליח לחבר את המנעול לדיסק אבל הוא לא מתאים!
הוא מתיישב על הדיסק הכל טוב ויפה, אבל ה"פין" נעילה שלו לא מגיעה לחור בדיסק בגלל כשהוא פוגע עם הקווצות בבסיס הגלגל (ציר)
ניסיתי לסובב, ישר או בזווית, בגלגל האחורי והקדמי, ואין... המנעול כלכך גדול שהוא פוגע אם הקצה שלו בבסיס הגלגל והפין רחוק מידי מכדי להגיע לחור בדיסק.
בינתיים חברתי אותו לגלגל על המוטות ברזל של הגלגל עצמו (איך שהם לא נקראים, שמחזיקים את הגלגל מחובר לבסיס שלו), אבל אני מניח שזה לא בעיה לחתוך אותם...
אשמח לטיפים או רעיון לפתרון
נערך לאחרונה על ידי r3dt4g; 11-05-2018 בשעה 20:21.
תחליף למנעול דיסק דגם אחר
יש מידות שונות. לא כל מנעול מתאים לכל דיסק.
כאילו, מה??? לא מתאים, זה כל הסיפור. תמכור ותקנה אחד שמתאים. אני צריך מנעול. הזמנתי אחד מאיביי שצריך להגיע. אין לי בעיה להחליף אתך במידה ומה שהזמנתי יתאים לאופנוע שלך.
פין 5.5?...אתה בטוח שעושה הכל נכון?
לא ברור מה לא מסתדר עם מנעול הדיסק אבל אם המוכר הוא זה שהמליץ לך על המנעול ביחס לכלי, אז רוב הסיכויים שיסכים להחליף בלי בעיות במידה והמנעול זה עתה נרכש. מקסימום תפעל מולו ברמה הצרכנית.
נ.ב.
בכל מקרה, רצוי לפנות למוכר ברמה עניינית - נאותה ובטון לא תוקפני-מאשים, כדי לפתור את זה על המקום בנינוחות. גישה שלילית הרבה פעמים מסבכת לחינם (ואתה גם לא רוצה לצאת מולו נעל אם הוא כן מצליח לנעול כראוי).
עדיין לא מובן לי.מה הבעייה לשים מנעול הל הדיסק הזה?
מה יכל להפריע?
אתה פשות עושה משהו לא נכון
יש מלא מקום לכל מנעול
נערך לאחרונה על ידי Busy; 12-05-2018 בשעה 17:15.
זה באמת נראה כאילו יש שם מלא מקום
תחלס, זה לא כזה הרבה, ולא משנה באיזו זווית ניסיתי לחבר אותו, הוא לא מתחבר.
הפין נעילה במנעול דיסק שיש לי הוא לא בקצה, אלא בארך סנטימטר וחצי פנימה
והטווח המרבי בין החורים הגדולים לבסיס הגלגל עומד על 1.3 סנטימטר בארך
תבקש ממישהו מנוסה
בטוח אתה עושה משהו לא נכון
הפין יכול להיכנס ב-2 מקומות -
או בתוך החור העגול, ואז זה תלוי מה קוטר החור ומה קוטר הפין.
מעבר לדיסק עצמו יש את הרווחים הגדולים בין הדיסק לבין הבסיס\נאבה.
זה לא נכנס באף אחד מהם? תמכור, ותקנה משהו שמתאים...
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R