שרשור "לא מניע - מה עושים" פיספסת? הוא נעוץ למעלה בפורום.
תקרא ותראה אם אתה מבין מה ואיך צריך לבדוק. אם מבין - תעשה בדיקות ותחזור עם תוצאות. אם לא מבין - אז אין לך אופציה להימנע ממוסך.
תוספת יחידה עבור 2 פעימות - תחליף פלאג.
אהלן, אספר את הסיפור כמה שיותר בקצרה
לפני שבוע ראיתי שכמעט נגמר השמן בקטנוע, מילאתי לו שמן 2 פעימות למנוע בנזין (כמו שכתוב על הקטנוע) של המותג פז (מהתחנת דלק).
מלאתי יותר מדי, ממש עד הסוף ולא ידעתי שזה לא טוב, אחריי איזה חצי שעה נסעתי כמה דקות ובאמצע הנסיעה נכבה הקטנוע ולא הניע יותר, ניסיתי להניע אותו במהלך השבוע ולא הניע.
לפני יומיים הוצאתי את כל השמן מהמיכל שמן ומלאתי שמן חדש (אותו שמן) חצי מיכל.
החלפתי פלאג לפלאג חדש ועדיין לא מניע.
יש קול של סטרטר ויש ניצוץ, בדקתי גם את משאבת השמן, אין בה בועות.
גם בקיק לא מניע.
כל הצינוריות של הדלק והשמן מחוברות כמו שצריך.
תוכלו לעזור לי איכשהו ? מה יכולה להיות הבעיה מה אני יכןל לעשות?
רק לציין שזה קטנוע של אמא שנוסעת איתו רק בקיבוץ אז אני מעדיף לתקן בבית ולא ללכת למוסך כמה שאפשר
תודה רבה רבה לכל מי שיעזורשבוע טוב
שרשור "לא מניע - מה עושים" פיספסת? הוא נעוץ למעלה בפורום.
תקרא ותראה אם אתה מבין מה ואיך צריך לבדוק. אם מבין - תעשה בדיקות ותחזור עם תוצאות. אם לא מבין - אז אין לך אופציה להימנע ממוסך.
תוספת יחידה עבור 2 פעימות - תחליף פלאג.
"אז, בעצם, נשארים עם מסנן סתום, קרבורטור מלוכלך שדורש ניקוי, או בעיות חמורות יותר."
זה מתוך השרשור.
בהנחה וכל מה שעשית - זה מילוי שמן יתר על המידה, זה יותר סביר מאשר ירידת קומפרסיה (שזה אומר מנוע מת). אתה יודע מספיק בשביל לנקות קרב'?
כתבת שבדקת את משאבת השמן ואין בה בועות.
אני מאמין לך.
אבל מאיפה לך שכל המניפות שלה שלמות ואין אחת שבורה? את הלאגר שלה בדקת שמסתובב כמו שצריך?
אני אומר - בטל את המשאבה וחפש משאבת דלק מהול עם הידית המערבבת של סונול
בטח יש את זה עדיין בקיבוצים. אם לא שלך אז אצל השכן.
התכוונתי להציע לבטל את משאבת הדלק ולהשתמש בדלק מהול.
זמנית בשביל הבדיקה.
ניקיתי לפי מדריך בגוגל, לא יודע אם עשיתי נכון.
פירקתי את הקופסא הקטנה הזו ממתכת שפכתי את הדלק(נוזל - כמעט בטןח שזה היה דלק) וזה היה נראה נקי וחיברתי מחדש.
פירקתי גם את המסנן אוויר והספוג שם היה רקוב ורטוב וחתיכה ממנו נכנסה לתעלה, הוצאתי הכל וניקיתי ובדקתי אם מניע ועדיין לא מניע
יופי. תחליף פילטר אויר, אחרת בתנאי קיבוץ בפעם הבאה שרשור "לא מניע" עלול להיות פחות טוב.
רק ספוג, זה שהתכוונת להזמין. הקופסה היא בית הפילטר - תיבת אויר.