יש לי asus zenphone2 שנתיים וחצי. מבסוט אש
יש לי asus zenphone2 שנתיים וחצי. מבסוט אש
תודה לכולם
כרגע המועמד הנבחר Meizu M6 Note 64GB שנותן קצת יותר מהכל מול השיאומי
באתר זאפ ניתן להשוות אחד מול אחד בצורה נהדרת בין הדגמים.
מסתבר שיש להם אותם המעבדים ואותה המערכות הפנימיות למיזו יש סוללה בעלת קיבולת גדולה יותר
והמצלמה טיפה יותר איכותית.
בכל מקרה 4 ראם ומערכת הפעלה נהדרת.
בשביל המחיר שאני אשלם עליו והצרכים שלי נשמע כמו קנייה משתלמת.
אם למישהו יש תובנות נוספות אשמח לשמוע:
https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=968250
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
המיזו נראה טוב,
קח בחשבון שהמסך גדול 5.5 ובהודעת הפתיחה רשמת העדפה למסך קטן.
מסך גדול נוח יותר לקריאה, פחות נוח לאחיזה ותפעול ביד אחת ופחות נוח על מתקני אחיזה למינהם בכלי הרכב.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
אופציה אחת שעולה לי בשליפה מהירה מהיכרות אישית:
רדמי נוט 3, שנתיים בשוק, אבל עדיין אמור להתאים לשימושים שלך ועם סוללה חזקה מאוד.
המסך "רק" "5, זה פחות 2 ס" מ בקירוב במידות המכשיר.
ראה מפרט מטה
https://www.gadgety.co.il/products/s...iaomi-redmi-3/
https://www.zap.co.il/compare.aspx?s...=915865,968250
על פי ההשוואה כאן ואם בחרתי את השיאומי הנכון הוא נחות בנתונים בהרבה מהמיזו.
נחות, לא בהרבה
בפועל למשתמש הרגיל השוני בנתוני המעבד לא כל כך מורגשים.
תוסיף להשוואה את נתוני המכשיר הנוכחי ותחליט כמה נחות השיואמי לעומת המיזו.
בשורה התחתונה, הם עושים עבודה מעולה.
אני אישית עם oneplus 3T, מחירו לדעתי גבוה יותר.
מפרט אוברקיל לשימושים שלי, אבל יש לי שקט לכמה שנים איתו.
אתם חייבים לראות אישה ערומה.
בתקציב מוגבל ועם הדרישות שלך (סוללה טובה, מסך קטן, מכשיר נטול באגים בלי חשיבות מיוחדת למצלמה) הייתי בהחלט הולך על שיאומי MI A1. נותן תמורה מעולה למחיר, ועם תמיכה של גוגל ללא הMIUI המעצבנת (אותי לפחות) הוא טוב עוד יותר.
מייזו מכשיר סביר ולא יותר, וגם אם על הנייר מכשיר שלהם טוב יותר (והוא לא), לא אבחר בו.
במכשירי הביניים שיאומי שולוטים ביד רמה, וחוץ ממצלמה (וMIUI כאמור) אבחר בהם על פני מתחרים. סוללה מעולה (ברדמי נוט2 הקשיש שהיה לי הייתי מגיע ל8 שעות מסך. שזה 3 ימים של שימוש סביר), ביצועים טובים (לא באמת תראה הבדל בין מעבד סנאפדרגון כזה או אחר (בדגמים האלה ובשימושים שלך).
נ.ב. לא הבנתי איך המייזו טוב יותר ( אולי הFlyMe יותר טובה מMIUI, אבל פה מדובר על אנדרואיד נקי בשיאומי).
אפילו הבוחן שלהם מסכים ("כדי לרכוש את הדגם שבדקנו, עם 64GB ו-4GB זיכרון RAM, תאלצו להיפרד מ-1099 ש"ח, ומטווח המחיר הזה יש כבר מתחרים רציניים כמו ה-Xiaomi Mi A1 או אפילו ה-Redmi Note 4 לגרסאותיו השונות, שמעניקים שניהם ביצועים עדיפים". ) והMI A1 עולה אפילו זול יותר.
מה זה אומראנדרואיד נקי , ומה זאת מערכת הפעלה של גוגל?
מחפש הסבר קל.
אם אתה לא יודע על מה מדובר אז עזוב, זה לא באמת רלוונטי. כל הטלפונים האלה יתנהגו פחות או יותר כמו המייזו הישן שלך רק יותר טוב.
הMI A1 הוא טלפון מצוין ולגמרי שווה את המחיר שלו אבל ממש לאחרונה התחילו למכור בארץ את הredmi note 5 (גם קיים אצל חלק מהחנויות במלאי באילת) והוא כבר מגיע עם חומרה מתקדמת וחזקה יותר. הוא נכנס בתקציב שלך ולא הייתי רוכש מכשיר ישן יותר כרגע. שים רק לב שאתה קונה את ה5 ולא את ה5A החלש והישן יותר.