על פי הנתונים שלך הויסטרום ייתן לך נוחות טובה יותר בכביש מהטנרה שעדיף על הויסטרום בשטח.
התקציב שלך בעייתי. במחירים האלה תמצא רק נבלות.
וואו הרב זמן לא כתבתי פה.
אז שוב שלום לכולם.
אני עם ניסיון של 6 שנים על הכביש, עברתי את כל ההדרכות שאפשר לעבור בארץ ימי מסלול והכשרות. בכללי על בסיס יום יומי על האופנוע.
אחרי שעברתי תאונה, קניתי ג'ילרה ראנר 200 שמשרת אותי נאמנות כבר שנתיים.
החלפתי עבודה ואני מוצא את עצמי נוסע הרבה בבין עירוני והג'ילרה הקטן מרגיש לא טוב על הכביש המהיר. אין יכולת עקיפה והשיוט ב110-120 מאמץ את המנוע ובכללי מרגיש לא נוח בבין עירוני.
במצב האידיאלי הייתי רוצה לקנות את אחד האדוונצ'רי הגדולים של KTM אבל אני מוגבל בתקציב. (20K)
אני מחפש אופנוע שירגיש נוח בבין עירוני ואולי קצת שטח קל
כרגע אני מתעניין בVSTROM עדיפות לליטר או בטנרה 660.
איך האופנועים האלה בשנתונים מתקדמים?
איזה עוד אפשרויות יש לי?
על פי הנתונים שלך הויסטרום ייתן לך נוחות טובה יותר בכביש מהטנרה שעדיף על הויסטרום בשטח.
התקציב שלך בעייתי. במחירים האלה תמצא רק נבלות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
על איזה קילומטרז' מדובר? הויסטרום 650 יספיק? למרות שבתקציב הזה הוא גם פשרה רצינית בשנתון...
Tracer 900
היתי מגדיל תקציב מראש.
בכלים ישנים מסוג זה גם כדאי לבדוק ב.מ.וו
יש מצב למצוא ישן וגם מתוחזק ברמה
אם מעניין אותך פייזר ליטר דור ראשוו, אתה מוזמן לדבר איתי בה.פ.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אופנוע למבוגרים ? יש מלא פה.
הויסטרום 650 (הדגם הישן) טוב יותר מה 1000 (הדגם הישן) אז אני ממליץ לך לוותר על ה1000 וללכת על ה650.
הטנרה 660 אופנוע מעולה אבל אתה צריך לחשוב קודם אם באמת אתה הולך להשתמש ביכולות השטח שלו כי בכביש הוא יותר פשרה (לא רעה בכלל) בהשוואה לוי סטרום 650
תגדיר מבוגר
אולי SV 650 בן כמה שנים יכנס לך לתקציב ולהגדרות
אני חולק על אלה שאומרים שאי אפשר למצוא את אחד האופנועים שמעניינים אותך, במצב טוב - ובתקציב שקבעת.
השוק היום קשה, ומי שרוצה למכור - מתגמש חזק.
מבין שני הכלים, הויסטרום יהיה נוח יותר, הטנרה טוב יותר בשטח. כדי לנצל כראוי את הטנרה, רצוי להיות רוכב גבוה וחזק פיזית.
שני האופנועים מאוד אמינים, הטנרה כנראה טיפה יותר זול לאחזקה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual