מעורר חשק לאלללה..
הימאהה NIKEN – האופנוע התלת-גלגלי הראשון בעולם – מתגלה כמכונת פיתולים מיוחדת ומהנה וכקונספט מיוחד; ימאהה שוברת את דפנות הקופסה לרסיסים.
http://fullgaz.co.il/?p=132110
![]()
מעורר חשק לאלללה..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אחלה כתבה, אישית אני פחות מתלהב למרות שזאת באמת שוב עוד יציאה חזקה של יאמהה, אני פריק של המותג וחייב לציין שמנסיון של חודשיים בינתיים על הטרייסר 09 שזה מנוע סופר שימושי ומהנה.
Tracer 900
האם הייתי רוצה לקחת את הכלי לסיבוב בנס הרים? בוודאי. צריכה להיות חוויה מיוחדת.
האם הייתי שוקל לקנות אותו? אין מצב, האופנוע שלי צריך גם לאפשר התניידות בתנועה עירונית ואם היה לי כסף לרכוש כלי נוסף לסופי שבוע בלבד לא בטוח שזה היה הכלי הראשון שהייתי שוקל לקנות.
מעניין שבניגוד לאביעד שהתלהב מהכלי כ"מכונת פיתולים" (כפי שיאמהה משווקים אותו), הבוחנים ב-MCN וב-Visordown מסכימים בסיכומים שלהם שזה קצת מוגזם, הכלי מתאים יותר כספורט תורר. ובקטגוריה הזו דווקא יש מתחרים ראויים במחיר הזה.
אותי מעניין דווקא למה הם לא הכניסו את הבולמים פנימה כמו בקטנועים.
נכון, הבולמים יפים וצבועים, אבל גם ככה הכלי רחב, לא חבל? היו משאירים אותו מרווח בין הגלגלים ומקצצים ברוחב.
בנוסף, זה היה משפר את עיצוב הפרונט המזעזע היוצר ריבוע שבמרכזו הרדיאטור (במבט חזיתי).
MCN אנגלים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, פעם הייתי עוקב שמה אבל הם כבר לא מחוברים לעם, כל דבר אצלם חייב להיות בהשוואה מול אופנועי סופרספורט קיצוני
ניכר ממה שאביעד כתב שזה לא אופנוע מסלול אלה מכונת פיתולים לכביש הציבורי וגם לכאלו שפחות מיומנים ברכיבה כזאת, אופנועי ספורט תיור לא יכולים לת את הרגשת הביטחון ש3 גלגלים נותנים ככה שאין מתחרים כרגע
איכשהו נראה שהמתלה הקדמי מורכב מידי, הטכנולוגיה עובדת היטב אבל עד כמה מורכבת וסיבוך טכני לאורך זמנים יקשו על חיי היום יום, זה משהו שיצטרך להוכיח את עצמו בשנים הבאות.
כלי לא שימושי בעליל אבל...
ימאהה שוברים את פיאג'ו מבחינת טכנולוגיה (שאגב לא שלהם).
משמע שאולי פיאג'ו יבינו שהם צריכים להחיות את מותגי האופנועים שלהם שוב כי כרגע הם פח כמעט בהכל חוץ מאפריליה 700+
Sent from my MI 5X using Tapatalk
מעניין - כמה תעלה עבודה במוסך, כשצריך החלפת מז"שים ושמן בפרונט?
גם זוג צמיגים קדמיים במידה ייחודית לדגם בטח יתומחרו מאוד "סביר".
למרות שחלק גדול מהעם מוכן לשלם 80+ אלף שקל על טימקס, ולהוציא מחיר של קטנוע 125 בטיפולים בשנתיים הראשונות.
ככה שקונים - יהיו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני יותר מחכה לקטנועים של שלושה גלגלים בנפחים 250-300 סמ"ק של ימאהה