השוברט R2 היא קסדת כביש איכותית שמציעה טכנולוגיה ואיכות גרמנית; ויש גם בונוס; ציוד במבחן.
http://fullgaz.co.il/?p=132324
![]()
השוברט R2 היא קסדת כביש איכותית שמציעה טכנולוגיה ואיכות גרמנית; ויש גם בונוס; ציוד במבחן.
http://fullgaz.co.il/?p=132324
![]()
אותי מעניין אם אתם שולחים בדואר מדבקות של פולגז.
ביקורת יפה.
בשביל 1400 וקצת זו קסדה מעולה לדעתי (רובינו משתמשים באוזניות או אטמי אוזניים כך שהטווח מחירים לחבילות עד לקרבון הוא יפה - ביחס לארץ).
ממש אהבתי, תודה נמרוד.
אני לא מבין למה משקף שמש מובנה הוא יתרון, מבחינתי הוא חסרון. אני יעדיף, אם כבר לא הורדתם, את הפינלוק פוטוכרומיזם.
משקף פנימי הוא יתרון גדול, לדחוף משקפי שמש לקסדה כל הזמן ולזכור איפה הם אחר כך זה עוד סירבול, אם בחרת משקף מושחר אז צריך להיסחב עם עוד משקף בתיק ולהחליף בערב.
בנוסף יש מדינות עם הרבה מנהרות אם אתה עם משקף מושחר או משקפי שמש אי אפשר לעצור כל פעם לפני מנהרה.
לגבי המשקפים שמשתנים בהתאם לאור כרגע הדעות חצויות לאפקטיביות שלהם אבל אכן יכול להיות אופציה
את האמת, חשבתי כמוך עד שקניתי קסדה עם משקף שמש פנימי.
עם המשקף הפנימי אני לא צריך לדאוג לקחת עוד זוג משקפיים (או יותר רלוונטי לזכור לקחת את משקפי הראיה בבוקר...!) ומשקפי השמש האופטיות הפכו לאביזר לסופי שבוע. במקרה נשברו לי משקפי השמש לפני חודש וביומיום אני ממש לא מרגיש בחוסרן. רק בסיטואציות בהן אני נוסע עם המשפחה ברכב הן חסרות לי.
למי שרוכב עם משקפיים/משקפי שמש אין סכנה שיכנסו חתיכות זכוכית לעיניים בזמן תאונה?
המשקף הפנימי פשוט מתחכך/מתנגש במסגרת המשקפיים. יכול להיות שזה תלוי במסגרת גם.
ב- GT-AIR שמדדתי לא מזמן, לחץ לי על המשקפיים וגרם לאי-נעימות רבה.
תחשוב שבנסיעה בכביש מהיר אתה עם המשקפיים שלך, מעליהם המשקף הפנימי ועוד המשקף החיצוני סגור. זה פשוט יותר מדיי עיוותים אופטיים וסרבול מיותר, שגם ככה תצטרך להוריד את המשקפיים בכל פעם שאתה מוריד קסדה.
כמו שכתבו לך, זאת כנראה בעיית התאמה ספציפית בין הקסדה למבנה הראש (או למבנה המשקפיים, או לשילוב שלהם). אחד הדברים שאני משתדל לבדוק לפני רכישת קסדה פוטנציאלית זה את משקף השמש והתאמתו לאבטיח שלי (לא תמיד המשקפיים עושות בעיות, לפעמים זה האף...). בכל מקרה, מניסיון של שנה פלוס עם קסדה ללא משקף, לעומת ניסיון דומה עם קסדה כוללת משקף, לי יותר נוחה האופציה שכוללת את המשקף. לא נתקלתי בעיוותים אופטיים למיניהם. לשם שינוי אני לא צריך 'להתמודד' עם חושך כשאני נכנס לחניונים באמצע היום, אלא רק להרים את משקף השמש. אני לא צריך לסמוך על העיסה שיש לי בראש שתזכור לקחת עוד זוג משקפיים לכל מקום (לצערי, כבר קרו לי כמה פעמים ששכחתי את משקפי הראיה שלי בבית כי יצאתי עם השמש על הראש, וגיליתי את זה רק בעבודה). בנוסף, ברכיבה עם משקף פתוח שחביבה עלי במיוחד, משקף השמש מספק סוג של הגנה מחרקים טועים, או מיני גושים שיכולים לעוף להם. מבחינת הסירבול שלא מאפשר לחבוש או להסיר את הקסדה מהר, זה אחד ה''פינוקים'' שמתלווים למשקפיים.