עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: ציוד במבחן: קסדת שוברט R2

צפייה משולבת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

ציוד במבחן: קסדת שוברט R2

השוברט R2 היא קסדת כביש איכותית שמציעה טכנולוגיה ואיכות גרמנית; ויש גם בונוס; ציוד במבחן.

http://fullgaz.co.il/?p=132324

Senior Member
    אותי מעניין אם אתם שולחים בדואר מדבקות של פולגז.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    כן.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    כן.
    איך אפשר לקבל?
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal

Senior Member
    ביקורת יפה.
    בשביל 1400 וקצת זו קסדה מעולה לדעתי (רובינו משתמשים באוזניות או אטמי אוזניים כך שהטווח מחירים לחבילות עד לקרבון הוא יפה - ביחס לארץ).

ממש אהבתי, תודה נמרוד.

Member הסמל האישי של tree
    אני לא מבין למה משקף שמש מובנה הוא יתרון, מבחינתי הוא חסרון. אני יעדיף, אם כבר לא הורדתם, את הפינלוק פוטוכרומיזם.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה משקף שמש מובנה הוא יתרון, מבחינתי הוא חסרון. אני יעדיף, אם כבר לא הורדתם, את הפינלוק פוטוכרומיזם.
    משקף פנימי הוא יתרון גדול, לדחוף משקפי שמש לקסדה כל הזמן ולזכור איפה הם אחר כך זה עוד סירבול, אם בחרת משקף מושחר אז צריך להיסחב עם עוד משקף בתיק ולהחליף בערב.
    בנוסף יש מדינות עם הרבה מנהרות אם אתה עם משקף מושחר או משקפי שמש אי אפשר לעצור כל פעם לפני מנהרה.

לגבי המשקפים שמשתנים בהתאם לאור כרגע הדעות חצויות לאפקטיביות שלהם אבל אכן יכול להיות אופציה

Member הסמל האישי של diesel
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    משקף פנימי הוא יתרון גדול, לדחוף משקפי שמש לקסדה כל הזמן ולזכור איפה הם אחר כך זה עוד סירבול, אם בחרת משקף מושחר אז צריך להיסחב עם עוד משקף בתיק ולהחליף בערב.
    בנוסף יש מדינות עם הרבה מנהרות אם אתה עם משקף מושחר או משקפי שמש אי אפשר לעצור כל פעם לפני מנהרה.

לגבי המשקפים שמשתנים בהתאם לאור כרגע הדעות חצויות לאפקטיביות שלהם אבל אכן יכול להיות אופציה
    משקף פנימי למי שחייב משקפיים אופטיות הוא לא פחות מסיוט. הפתרון למשקפופרים הוא זוג משקפיים אופטיות וזוג שמש אופטיות, תמיד מתחת למשקף קסדה שקוף.
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
    משקף פנימי למי שחייב משקפיים אופטיות הוא לא פחות מסיוט. הפתרון למשקפופרים הוא זוג משקפיים אופטיות וזוג שמש אופטיות, תמיד מתחת למשקף קסדה שקוף.
    את האמת, חשבתי כמוך עד שקניתי קסדה עם משקף שמש פנימי.
    עם המשקף הפנימי אני לא צריך לדאוג לקחת עוד זוג משקפיים (או יותר רלוונטי לזכור לקחת את משקפי הראיה בבוקר...!) ומשקפי השמש האופטיות הפכו לאביזר לסופי שבוע. במקרה נשברו לי משקפי השמש לפני חודש וביומיום אני ממש לא מרגיש בחוסרן. רק בסיטואציות בהן אני נוסע עם המשפחה ברכב הן חסרות לי.

Junior Member
    למי שרוכב עם משקפיים/משקפי שמש אין סכנה שיכנסו חתיכות זכוכית לעיניים בזמן תאונה?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    למה? דווקא חברים עם משקפיים אמרו לי שזה מעולה אבל אין לי משקפיים אז אין לי מושג ממקור ראשון.

ציטוט נכתב במקור על ידי nimo7 צפיה בהודעה
    למי שרוכב עם משקפיים/משקפי שמש אין סכנה שיכנסו חתיכות זכוכית לעיניים בזמן תאונה?
    מבחינת משקפי שמש רובם היום מפלסטיק בדיוק כמו המשקף הפנימי

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    למה? דווקא חברים עם משקפיים אמרו לי שזה מעולה אבל אין לי משקפיים אז אין לי מושג ממקור ראשון.

מבחינת משקפי שמש רובם היום מפלסטיק בדיוק כמו המשקף הפנימי
    חברים שלך לא טועים.
    משקפיים זורמות יפה מאוד עם משקף.פנימי וזה אפילו ממש נוח (לא מרגישים בכלל).

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimo7 צפיה בהודעה
    כול עוד הרכב לא עולה לאוויר ומתנגש לך בפרצוף, אני לא רואה איך משקפיים ישברו.

Member הסמל האישי של diesel
    המשקף הפנימי פשוט מתחכך/מתנגש במסגרת המשקפיים. יכול להיות שזה תלוי במסגרת גם.
    ב- GT-AIR שמדדתי לא מזמן, לחץ לי על המשקפיים וגרם לאי-נעימות רבה.
    תחשוב שבנסיעה בכביש מהיר אתה עם המשקפיים שלך, מעליהם המשקף הפנימי ועוד המשקף החיצוני סגור. זה פשוט יותר מדיי עיוותים אופטיים וסרבול מיותר, שגם ככה תצטרך להוריד את המשקפיים בכל פעם שאתה מוריד קסדה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    המשקף הפנימי פשוט מתחכך/מתנגש במסגרת המשקפיים. יכול להיות שזה תלוי במסגרת גם.
    ב- GT-AIR שמדדתי לא מזמן, לחץ לי על המשקפיים וגרם לאי-נעימות רבה.
    תחשוב שבנסיעה בכביש מהיר אתה עם המשקפיים שלך, מעליהם המשקף הפנימי ועוד המשקף החיצוני סגור. זה פשוט יותר מדיי עיוותים אופטיים וסרבול מיותר, שגם ככה תצטרך להוריד את המשקפיים בכל פעם שאתה מוריד קסדה.
    כמו שכתבו לך, זאת כנראה בעיית התאמה ספציפית בין הקסדה למבנה הראש (או למבנה המשקפיים, או לשילוב שלהם). אחד הדברים שאני משתדל לבדוק לפני רכישת קסדה פוטנציאלית זה את משקף השמש והתאמתו לאבטיח שלי (לא תמיד המשקפיים עושות בעיות, לפעמים זה האף...). בכל מקרה, מניסיון של שנה פלוס עם קסדה ללא משקף, לעומת ניסיון דומה עם קסדה כוללת משקף, לי יותר נוחה האופציה שכוללת את המשקף. לא נתקלתי בעיוותים אופטיים למיניהם. לשם שינוי אני לא צריך 'להתמודד' עם חושך כשאני נכנס לחניונים באמצע היום, אלא רק להרים את משקף השמש. אני לא צריך לסמוך על העיסה שיש לי בראש שתזכור לקחת עוד זוג משקפיים לכל מקום (לצערי, כבר קרו לי כמה פעמים ששכחתי את משקפי הראיה שלי בבית כי יצאתי עם השמש על הראש, וגיליתי את זה רק בעבודה). בנוסף, ברכיבה עם משקף פתוח שחביבה עלי במיוחד, משקף השמש מספק סוג של הגנה מחרקים טועים, או מיני גושים שיכולים לעוף להם. מבחינת הסירבול שלא מאפשר לחבוש או להסיר את הקסדה מהר, זה אחד ה''פינוקים'' שמתלווים למשקפיים.