אולי טלפון לוויני
שלום רב
אני בעל אופנוע אדוונצר ואני יוצא הרבה לשטח לכל מיני מקומות מרוחקים שבחלקם אין קליטה והם גם הרבה פעמים מקומות מאוד מרוחקים שגרר לא יכול להגיע אליהם. אני מחפש ערכה ל Kawasaki versysX300 לכל מה שאני אלול להצטרך בשטח.
איפה אני יכול למצוא דבר כזה? חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי זה ערכות לפנצ'רים.
מה אני צריך בערכה:
אזיקונים
פיוזים
מכשיר מדידת מטח קומפקטי
נייר דבק חזק במיוחד
מדחס קטן + ערכה לתיקון פנצ'רים
מפתח לגלגל + מוט קטן משולב להסרת החיצונית מהגלגל
מד לחץ
ערכה לתיקון שרשרת
בטח יש עוד דברים ששכחתי אבל הבנתם את הנקודה
אני יודע שיש ערכות שנמכרות מוכנות לאופנועים לפי דגמים (היצרנים מוכרים אותם) אבל לא מצאתי פה בארץ כאלו (לפחות לא בגוגל וזאפ)
אני רוכב לרוב לבד כי רוב הרוכבים יכולים לצאת רק בסופי שבוע וגם אז זה לא תמיד. (ובמקרה של טיולי שטח זה בכלל פעם בחודש במקרה הטוב)
ול AsafA : אני לא רוצה להתקשר ולחפש עזרה, אני רוצה ללמוד להתמודד עם התקלות בשטח לבד.
בעתיד הלא מאוד רחוק אני עובר לגור באירופה, שזה אומר הרבה טיולים במקומות מרוחקים, ובתור רוכב סולו אני צריך את כל הידע ונסיון
ערכת כ' אשראי/מזומנים
וקצת יותר ברצינות - חבר לרכיבה
שב בבית ותתרגל עבודות כמו תיקון פנצ'ר, סתימת חור בראדיאטור, תיקון שרשרת, החלפת כבל (קלאץ' גז וכ'ו)
תרשום בצד באילו כלים השתמשת (מידות בוקסות וכ'ו) ואילו חלפים צריך.
עכשיו חפש כאלו קומפקטים שתוכל לסחוב איתך בשטח (אלא אם משאית סיוע של ראלי דקאר נוסעת אחריך)
כלים כמו ג'בקה, אפוקסי, לינק קפיצי לשרשרת, כבלים ופנימיות ספיר תמיד יהיו שימושיים
וגם מיים. והרבה.
וכמובן wear sunscreen
לינק רלוונטי -
https://ridebroride.wordpress.com/20...9%d7%98%d7%97/
ערכה מרכיבים.
קנה מה שאתה צריך ושים בתיק של סנדלי שורש.
עדיף משאבה ידנית קומפקטית. יותר קטנה ויותר אמינה.
נב
אם יש לך את המפתחות המקוריים של הגלגלים זה יתרון כי הם שטוחים. צריך רק ידית מאריך בשבילם.