בזמנו רכשתי אופנוע בנדיט 1200 עם רעש מהגהינום
כל רכיבה עבורי הייתה הרגע יצאתי מתחרות ,חורחה לורנזו יושב לי על הישבן של האופנוע באמצע מירוץ.
לקח לי 3 חודשים והעפתי את האפונוע עם האגזוז הזה. לצערי לא החלפתי ונתתי למישהו אחר להרעיד את הקירות.
בבוקר מתעורר מדרדר את האופנוע מחוץ לשכונה מדליק את האופנוע ורוכב כמעט בסרק רק כדי לא להעיר תינוקות אמהות ילדים וסתם שכנים עצבניים.
pros & cons
1. עולה טונה כסף (קח קורס רכיבה)
2. ברוב המקרים יש פגיעה במעטפת הביצועים (אלא אם כן הותקן במוסך עם דיינו) וגם אז ההבדלים בכוח זניחים. תעבור לכלי גדול יותר.
3. פגיעה באמינות הדו גלגלי (כן המתקינים המקומיים יודעים יותר טוב מהמהנדסים שתכננו את האופנוע).
4. מניסיון אגזוז מכניס למוד של מרוץ - כל רכיבה הרגע יצאת מהפיט ואתה הולך לטרוף את הפניה.(הרעש מחרמן ופועל על בלוטת הקוף) מסוכן.
5. הקישקוש של שומעים אותי. מידי פעם כשעברתי עם האגזוז בסלד גבוהה ליד מכוניות המכוניות זזו כשכבר עברתי אותם בצורה מפחידה לפעמים (אפקט ההפתעה . להוציא את הנהג מתחום הנוחות שלו) מסוכן.
6. ילדים זקנים קוצבי לב תינוקות ששבוע לא נרדמו עפים באוויר מיללת האגזוז. תענוג
7. ברכיבות מנהלתיות האגזוז מרעיש סתם ועושה חור בראש לרוכב (אלא אם את\אתה רוכב עם אטמים ואז למה טוב הרעש?)
עכשיו הרווח מאגזוז פתוח
1. באמצע מהמרוץ האופנוע מכוון, הלב דופק, האגזוז צועק( באחד המסלולים כמובן. )
2. אולי אולי להשתמש באגזוז במקום צפצפה לנפח קצת גז שיזוזו ויראו כולם את המפלצת שלי שעוברת. צפצפה עובדת באותה המידה.
3. כבוד בין חובבי הגאנר !!! שלי יותר גדול.
בבקשה גם ככה המשטרה מחפשת אותנו .
גם ככה ציבור הפחיות שונא אותנו.
למה למה ההנאה של אחד חייבת לבוא על חשבונם של הרבה אחרים?
כרגע על CBR1100 עם פוטנציאל רעש אדיר אבל עם משתיקים מקוריים. שקט!!!!!

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה