טוב, חזרתי. ולא, לא מתתי מעודף הרעש :-)
שמעו, לא התכוונתי להכליל אתכם. ברור לי שהרוכבים הנוראיים, אלו שמושג ההתחשבות בציבור לא קיים אצלם(או שגרוע מכך- נהנים מזה, ואתם יודיעם שיש כאלו!) - ברובם לא גולשים פה. על כך אני מצטער, ברור לי שלא כולכם אותו דבר.
עם זאת, לצערי אני רואה המון רציונאליזציה אצלכם. לקח לי זמן לקרוא את כל התגובות(אחרי שלושה חודשים חח), וחלקכם משתמשים בטריק ידוע של "ומה עם ההוא...". נכון, מכוניות "משופרות" של ערסים עלובים נטולי תרבות היו קיימות תמיד, אבל מה לעשות, עובדות הן עובדות: 
עד לפני כמה שנים, לפני שהתחילה המודה הנוכחית של האופנועים, ישראל פשוט הייתה הרבה יותר שקטה!
אני גר באותה דירה כבר 6 וחצי שנים, כ200 מטר מצומת משמעותית בעיר שלי, ואני יכול לומר לכם בוודאות, שעד לפני שנתיים פחות או יותר לא היה זכר לעוצמות הרעש האלו, בטח שלא בלילה. זוהי תופעה חדשה ומטרידה, שהולכת וגוברת, ואני לא יודע מתי היא תגיע ל"מיצוי". תופעת ההתקרנפות האופנתית נורא בולטת בחברה שלנו בכלל אצל הערסווטים בפרט.
ולבחור שאמר לי, ש"
הלוואי והיו פי 100 יותר רוכבים בכביש מאשר מכוניות.
": 
מצטער, אבל זוהי אמירה ממש מצערת. מספיק שאחוז האופנועים בין כלי הרכב היה עומד על 20, והחיים היו הופכים לבלתי נסבלים(על תאונות הדרכים והסכנה לרוכב אני לא מדבר- זה עניינכם האישי). הרעש שאופנוע ממוצע מייצר לא מתקרב לאף מכונית מודרנית.(טכנית זו גם עבירה על החוק, כי אסור להרעיש בלילה, אבל ברור שאף אחד לא ירדוף אחרי כל אופנוע). אין בכלל מקום להשוואה. ולגבי האופנועים הכבדים - ניתן להשוות את זה אך ורק למטוס. הרעש שהם עושים כשהם נוסעים מהר או מאיצים, מתפשט למרחק של כמה קילומטרים(!!!!). 
שמעו, חלקכם הצדקתם אותי, אחרים תקפו אותי והיו כאלו שעשו גם וגם. השורה התחתונה שלי היא כזו: מצטער, אבל אין לאדם בודד זכות להפיץ כזה רעש, בטח שלא בלילה! וזה מתייחס גם למתונים יותר שבכם: האופנוע שלכם עדיין נורא רועש בשביל הלילה, וחלקכם העדתם על זה, תוך שימוש בנימוקים שונים. ההשוואות שלכם לרכבות למיניהן הן מגוחכות, כי יש דברים שאין ברירה. מטוס F16 לעיתים חייב לעבור מעל עיר, גם בלילה. בנאדם לא קונה אופנוע רועש כי הוא חייב, אין חיה כזו, אפשר להסתדר עם קטנוע, מכונית קטנה או אופנוע ממש מתון. אתם קונים את מה שאתם קונים, בגלל האהבה שלכם לזה, ואולי גם מסיבות אחרות. האינטרס האישי שלכם, שלא מחויב מהמציאות, לא יכול לבוא על חשבון הציבור.
לroadswimmer, ששאל אותי בנימוס מה אני מציע: אם זה היה תלוי בי(וכמובן זה לא..), הייתי נוקט בצעדים הבאים: הוצאה מחוץ לחוק של אופנועים בקטגוריות מסוימות, שעוברים סף כלשהו של רעש; העלאת המיסוי על אופנועים "גבוליים"; הורדת המיסוי על אופנועים שקטים; הורדת מיסוי על מכוניות מיני; שלילת רשיונו של כל בבון שייתפס עם אגזוז לא תקין למשך חצי שנה, וקנס כבד. זה הכל.