שמעו, אני לא טרול, ואני לא גולש אחר שמתחזה. אני מציג בפניכם בעיה חדשה שהולכת וגוברת, שלא רק אני שמתי לב אליה!
דיברתי על זה עם כמה אנשים, שגם הם "בורים ולא מבינים כלום", וכולם הסכימו איתי שזו תופעה בעייתית וחדשה. חפשו בגוגל "רעש אופנועים" ותראו המון ציטוטים, והכי מדהים שתשימו לב גם להצעת חיפוש: "איך לעשות רעש מהאגזוז".
ואתם צודקים לגבי העניין הטכני, אני לא מבין בזה כלום, אני לא יכול לדעת בוודאות איזה אופנוע "מרעיש באופן טבעי" ואיזה עבר מודיפיקציה(אמנם יש אופנועים שבבירור
מרעישים בכוונה), אבל אני בספק רב שאופנועי הספורט המפוארים שאני רואה(אלו עם רעש מאד נמוך, כשהם לא מאיצים, ורעש של שריקה/זמזום בזמן תאוצה) עברו שינוי כלשהו. אני אנסה לבדוק את הדגמים המדוברים, ואתם תגידו..
לmodchip שלא אהב את "הצעת החוק" שלי: תראה, אנחנו לא בגרמניה. להמחשה, כששכרתי שם רכב, הייתי בשוק מכך שבכל המכוניות, ללא יוצא מן הכלל, יש פנסים מאוזנים ולא מסנוורים. כולן לפי אותו תקן. תענוג צרוף. אבל מה לעשות, בישראל לא ניתן לאכוף "חוקים קטנים", אלא רק "חוקים גדולים", בסגנון של עקירה מהשורש. לראיה, תראה מה קורה עם האופניים החשמליים. לכולם היה ברור שלא תהיה שום אכיפה על המדרכות. לכן עכשיו מנסים לקדם חקיקה שתהפוך את הרכב הזה לחייב-רישיון, כי במדינה שלנו רק פתרונות מהותיים עובדים.
לסיכום, כשאתם נותנים גז, שאלו את עצמכם לכמה דירות הרעש הזה חודר, והאם לדעתכם זה בסדר. לדעתי, ממש לא! ואני לא זורק את הזבל שלי בלובי.....

ציטוט ההודעה בתגובה