באיידי מוטורספורט בשוקן..
כנס ליוטיוב יש לך המון דוגמאות.
שלום , יש לי אמטי 07 2014.. אני מחפש לשים לו אגזוז .. כל מי שאני רואה עם אקרפוביץ וכולם אומרים לשים רק אותו ..
מישהו ראה פעם אמטי עם אגזוז אחר ? שמעתי על sc project שהוא טוב על האמטי .. אני מחפש משהו יותר זול מהאקרפוביץ ..
ואם מישהו יודע מאיפה כדאי לקנות.. מהמרכז . תודה
באיידי מוטורספורט בשוקן..
כנס ליוטיוב יש לך המון דוגמאות.
אני עם לאוינצ'י
לא רציתי אקרפוביץ' כמו כולם...
מפסוט ממנו כבר כמה שנים
mt-07
קח בחשבון שאם אתה לא מרכיב אקרופוביץ' תצריך לעשות צריבה וכיול של התוכנה,לא בטוח שזה יצא לך זול יותר (וגם מבטל אחריות במידה והוא עדיין באחריות)
שווה אולי לקנות אקרופוביץ' משומש מאשר להיכנס להרפתקאות עם אגזוז אחר,במיוחד שחוץ מרעש הוא לא נותן כלום
היה לי את אחד ה07 הראשונים שנחתו ב2014. אז לא היו הרבה אלטרנטיבות והלכתי על הפשוטה ביותר הM4 סליפ און.
ההרכבה דורשת קצת התעסקות עם ניסור והרכבה של האגזוז החדש על הסעפת המקורית. המחיר זול משמעותית מכל אגזוז אחר בשוק.
התוצאות שמקבלים מדהימות מבלי לשנות שום דבר אחר- הן מבחינת הורדת משקל, תוספת כח וסאונד.
שוה לבדוק עוד אפשרויות כיוון שהיום גם בארץ לא חסרים אגזוזים. אבל אם לא תמצא, אז הM4 מומלץ.
אקרופוביץ, חד וחלק לפי דעתי. שמעתי מלא אגזוזים אחרים על האמטי, והם פשוט יותר צורחים כזה.. וסאונד לא חלק. האקרופוביץ מוציא צליל הכי יפה על האמטי, אומנם הוא יקר אבל הוא שווה כל שקל!
ולפי דעתי כדי לך לחפש אקרופוביץ יד שנייה, אני מאמין שב3500-4000 אתה תוכל למצוא משהו.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal