״מפתיע״
צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה.
לפחות זו לא התייקרות.
הצעת החוק של ח"כ מיקי זוהר סורסה בשל פשרה, והתוצאה היא שהעלייה הצפויה במחירים בשל מסקנות ועדת וינוגרד תקוזז עם מרכיב העמסה שיגדל ל-8.5% בלבד.
הפרטים כולם בקישור:
http://fullgaz.co.il/?p=132360
״מפתיע״
צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה.
לפחות זו לא התייקרות.
לצערי אין פה חצי כוס מלאה.
כל עוד התפיסה שהביטוח הרוכבים מהווה הפסד לחברות הביטוח ומתעלמים מהתועלת שהשימוש בדו גלגלי מביא למשק הסכין תישאר צמודה לצוואר הרוכבים.
מתעלמים מזה שהדו"ג יחסית ידידותי לסביבה ( זיהום אוויר) פגיעה בתשתיות ( משקל קל יותר מכלי רכב 4 גלגלים).
מתעלמים מהעובדה שבתאונת דרכים אופנוע מול רכב לרוב הפגיעה היא רק ברוכב ( מורכב) לעומת רכב מול רכב בו יכולים להפגע 10 נוסעים.
מתעלמים מזה שהכביש פחות פקוק
אני מניח שגם בהיבט של דריסה הנזקים מול אופנוע יהיו פחותים בהשוואה לרכב ( למרות שפה יש פחות משטחים סופגים אז יש מקום לוויכוח).
אני מניח שצריך להביא לכך שיראו את התועלת בדו"ג ואולי אז יתעלמו מהסיכון שבכלי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ו.... תראו איך זה מופיע בתקשורת:
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...279165,00.html
mt-07
+1000
גנבת לי המילים!
זה מרתיח (אבל לא מפתיע) הצורה שבה נכתב התוכן בדיוק כדי לעורר קונטציות שליליות וזה בד"כ מה שקורה שכתב שכנראה לא רכב מעולם על דו"ג או סתם מישהו ללא ראיה כללית רחבה והרבה בורות מקבל במה...
למי שאין כוח ללחוץ על הלינק הנה הכותרת (יחד עם ההדגשות שלי):
נהגי המכוניות יגדילו את סבסוד הביטוח לאופנוענים
400 מיליון שקל שילמו בעלי הרכבים בשנת 2016 כדי לממן את נזקי תאונות האופנועים. תיקון בחוק יאפשר להגדיל את הסבסוד הזה, כדי שאפשר יהיה להוזיל את ביטוח החובה לאופנוענים ולהגדיל בכך את מספר המבוטחים. "הרעת התנאים ברכב ארבע-גלגלי היא שולית לעומת ההטבה של רוכבי האופנועים"
---
אף מילה על מי הגורם של רוב התאונות הללו...
אף מילה על זה שדו"ג חוסך מיליארדים למשק בהקטנת הגודש בכבישים.
לפי הכותרת רוכבי דו"ג הם חבורת שודדים חוליגנים שנכנסים ברכבים תמימים ובגללם כולם משלמים....
רשום שמחצית מהרוכבים רוכבים בלי ביטוח חובה
אני מכיר לפחות 2 אנשים שנוסעים בלי ביטוח חובה ויש להם איזה ביטוח תאונות אישיות איפשהו והם אומרים שזה יכסה אותם במקרה של תאונה. לא בדקתי אבל לא נשמע לי ככ אמין.
האם באמת יש דרך שבה אפשר ליסוע בלי ביטוח חובה ולקבל פיצוי מלא על נזקי גוף בתאונת דרכים? האם בכלל מותר ליסוע בלי ביטוח חובה?
הפרד ומשול.
בואו נסכסך בין האזרחים כדי שחברות ימשיכו לעשות המון כסף והמון רווח מביטוח החובה, סליחה, מס החובה שקיבלו כמתנה מהמדינה.
אני רק אשים את זה פה...
רכב על אופנוע ללא ביטוח, ויקבל פיצוי בגובה של 3.7 מיליון שקל
הכותרת צריכה להיות, ביטוח חובה : המושחתים לא ישתנו.