את אבי ברמן אני מכיר משהו כמו 15 שנה, כשלקחתי תלמידי תיכון במגמת מכונאות אופנועים לסיור במוסך המרכזי של הונדה, והוא עבד שם כמכונאי. הוא בדיוק סגר משהו עם ידית מומנט, והראיתי לתלמידים - שעמדו מסביב לליפט שלו - איך עובדים נכון ואיך נראים סדר וניקיון בעבודה.
מאז יצא לנו לעבוד אחד מול השני כמה פעמים, למשל כשעבד כסגן המנהל הטכני במטרו או כשהיה האיש הטכני בדוקאטי.

לברמן יש כמה מאפיינים שתמיד מרשימים אותי. חוץ מהעבודה המקצועית והיסודית, יש לו תכונה חשובה - שהוא כל הזמן לומד וחוקר וכל הזמן בתנועה קדימה, מפרה את הידע שלו, וכפועל יוצא משפר את המקצועיות שלו. חוץ מזה שהוא עובד על אופנועים מהנשמה ובאהבה. מכונאי מעולה, מוסך מעולה.

בחודשים האחרונים ברמן ואני בקשר צמוד מכיוון ששנינו מחזיקים אופנוע מרוץ ייעודי לקטגוריית SSP300 בסופרבייק הישראלי, וכמות הידע ששאבתי ממנו היא עצומה. יש הפריה הדדית כל הזמן, רעיונות עולים, חישובים נעשים, חלקם מיושמים, והתוצאה היא שיפור מתמיד ברמת אופנועי המרוץ שלנו. אני מרגיש ממש כמו קבוצת מרוצים בחו"ל. תענוג.

אז כן, אני ממליץ בחום על מומנט אופנועים ועל אבי ברמן. גם בגלל תודעת השירות הגבוהה שלו (כך לפחות אני שומע מכל לקוח של ברמן שאיתו אני משוחח).

גילוי נאות: אבי ברמן חבר מעבר להיותו קולגה.