נכתב במקור על ידי
Busy
מעניין אם אנחנו השוטרים נעלה פוסט ארוך ומשמיץ אחרי כל מפגש שלנו עם נהג חסר הבנה תעבורתית כזה או אחר חסר נימוס חסר מעצורים שמבצע עבירה מסכנת חיים וכמובן שנעלה את כל הפרטים שלו ופרטי משפחתו בני משפחתו ועברו הפלילי/תעבורתי כי הרי זה בידינו וביכולתינו,ונשמיץ אותו,ונקלל אותו,סתם רק כי בא לנו וכי יש לנו סמארטפון עם חיבור לאינטרנט שיכול להרוס חיים ברגע,ומה איכפת לי בעצם מאותו אזרח? הרי הוא פגע בי,הוא העליב אותי,הוא עבר עבירה מסכנת חיים או נהג בבריונות כלפי שאר המשתמשים בדרך....והרי הוא איש רע!!!!! אז אני אכפיש אותו,ואקלל ואגדף ואוציא את דיבתו ואת שמו הרע ברבים ואצלם אותו בסרטון כשאני מתגרה בו ומושך אותו במילים,כי אני יכול,כי יש לי סמארטפון,ואין לי ערכים ואין לי מוסר ועל ה... שלי כולם!!!!
אההה אבל אני לא יא יכול,אנחנו לא יכולים,אנחנו לא רוצים,אנחנו מעל זה,אנחנו רואים עולם שאתם לא מכירים,אנחנו חשופים למראות שאתם רואים רק בטלויזיה ויכולים להעביר ערוץ כשזה לא נח לכם,ואנחנו חוטפים את הכל,וסופגים מטחים,פיזיים,מילוליים,נפשיים ומה לא....ולמה!?!?!?!?!? כי אנחנו יוצאים לעשות את עבודתנו נאמנה בכל שעה של היום בכל מזג אוויר,בכל תנאי ובכל מצב,נלחמים בקטל בכבישים! ולא מספרים לכם על כל נהג ונהג שעצרנו ופגשנו,ולא משמיצים,ובטח ובטח שלא מקללים ולא מעלים פוסטים....ולהזכירכם,אני וכל חברי מצוידים במצלמות קסדה איכותיות מאוד ובידנו שלל סרטונים שהיו שולחים את כולכם לעמוד בפינה אדומים ומבוישים!!!!! ולא,אנחנו לא כאלה,אנחנו טובים יותר,אנחנו לוקחים את זה ומפיקים לקחים,ומנתחים,ומצנזרים פנים וקולות,שחלילה לא יפגעו האזרחים....אבל דמינו מותר הוא...כי בחרנו לשרת את הציבור,בחרנו לעזוב משפחות בערב חג,בחרנו ללבוש מדים!!!!!!!!!!
ואנחנו גאים!!! גאים במדים!!!! גאים במערכת!!!!! גאים בעבודה!!!!!!!!! ולא,אתם לא תשברו אותנו,אתם רק מביכים את עצמכם,ומנסים להתגונן ולגונן על עצמכם ולברוח מאחריות! לברוח מהבושה שיצרתם לעצמכם!
אז לבריאות!!!!!!
גאה להיות שוטר!!!!!!!
Israel Police - משטרת ישראל
משטרת התנועה