ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
אתה מצפה שדובציוזו ישכח את מה שלורנזו עשה בתום העונה הקודמת כשהוא מפריע בברור לו במרוץ האליפות. אני יודע שדובי נוצרי, אבל זאת לא סיבה שדובי יגיש ללורנזו את הלחי השנייה.
מה שאולי מרגיז יותר בהתנהלות של לורנזו, היא שלורנזו עשה בדיוק מה שרוסי עשה לו ב 2010, רק שאז לורנזו רץ לבכות אצל לין ג'רוויס מנהל קבוצת יאמהה ובמדיה שרוסי מפריע לו במרוץ האליפות.
למה בכל קבוצה שלורנזו רוכב היחסים בין הרוכבים עולים על שירטון? אם כבר יש דיווה בפאדוק של ה Motogp, לורנזו לוקח את התואר בקלות.

בקיצור, אצל לורנזו דבר לא השתנה. לא היכולת על המסלול בתנאים אופטימליים ולא ההתנהלות בצדי המסלול. הסיפור הזה על בליטה במיכל הדלק שעולה כמה מאות יורו מסתירה מיליונים יורו שדוקאטי השקיעה באופנוע ובלורנזו עצמו. שילמד ממרקז, שאצלו זה "אני טעיתי" או "אנחנו מתקשים" וזה לעולם לא האופנוע או הונדה.

איללכא...וסובבו בגז
על מה אתה מדבר?! במלזיה 2017 לורנזו ויתר על ההובלה לטובת הסיכוי (הקלוש) של דובי לקחת אליפות בולנסיה. רק אני ראיתי את ג'יג'י רץ ומחבק את לורנזו בפארק פרמה על שהשאיר את חלום האליפות בחיים?
אתה יכול להמשיך עם תגובת אוהדי רוסי הפבלובית בכל פעם שהשם לורנזו קופץ מול העיניים, אבל לורנזו בעצמו דיבר לתקשורת אחרי מוג'לו וטען שחכה יותר מדי זמן לשיפורים מדוקאטי. גרוע מזה, גורמים מתוך הקבוצה והיצרן הכו על חטא אחרי הודעת העזיבה, והודו שהמון פעמים הם מתעלמים מבקשות הרוכבים שלהם ושיש בעיות תקשורת בקבוצה.
עכשיו לטענה על התקרית ב2010. כשהפנו את המיקרופון לרוסי, הוא היתמם אז ''אני ספורטאי, אתם מצפים ממני לא להיות תחרותי?''
ואז הגיעה מלזיה 2015 וגברת קארמה הזכירה לרוסי עד כמה היא ביץ', ושלחה אליו את מארקז. רוסי הבכיין (לפי ההגדרה שלך לבכיין) לא רץ לג'ארוויס, לא לסופו ולא לאזפלטה. הבכיין המגלומן רץ לבית הדין העליון של הספורט! רק כדי להיזרק מכל המדרגות.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk