שלום שבת.
נשארתי לבד?
היום בצהריים מקצה דירוג בקטלונייה.
כדאי לברוח מהחום לברצלונה.
אם כבר בבידוד אז לפחות עם המוטו.
מסתכל ימינה מסתכל שמאלה , אן רופא אן אחות ..
וואמוס א מיגוס.
צ'או.
חברי המחלקה היקרים /יקרות.
סי סי המוטו מגיע לספרד.
מרוץ בית מארקז . ובכלל לספרדים .
בצל כל השינויים והחילופים לקראת 2019.
ואחרי איבוד הניקוד של הנמלה באיטלייה
בצל הגביע העולמי , עם כל הכבוד , אנחנו עם המוטו.. ועם הספר.
אלוהים מככב באימון.
ולא תאמינו גינטולי אלוף הסופרבייק משתתף כווילד קארד עם סוזקי
במספר 50.
וואמוס
התאים נפתחו.
ש.שלום
שלום שבת.
נשארתי לבד?
היום בצהריים מקצה דירוג בקטלונייה.
כדאי לברוח מהחום לברצלונה.
אם כבר בבידוד אז לפחות עם המוטו.
מסתכל ימינה מסתכל שמאלה , אן רופא אן אחות ..
וואמוס א מיגוס.
צ'או.
גם לרופא וגם לאחות אותו שם? אן. אולי יש פיצול אישיות.
מרקז, בפעם השנייה ב Motogp יאלץ לכתת את צמיגיו במקצה הדירוג Q2 כשברגע הקובע באימון חופשי 3 מרקז מתרסק בלואו- סייד בפניה 10. על פניו, נראה שלסנטי הרננדז ראש הצוות של מרקז יש איזה פיין טיוניג לבצע בפרונט של ה RCV.
דובי המהיר ביותר נכון לרגע זה. לורנזו ממשיך ממוג'לו כשהוא איטי אך בשבריר מדובי אבל מראה קצב מרוץ מהיר משל דובי.
איללכא...ונפגש ב 14:30
חוץ מלורנזו נראה כי הספרדים לא מרגישים בבית וכי המגמה ממוגלו ממשיכה.
ניראה מה יהיה בדירוג.
וברצלונה בדכ מירוץ טוב.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!
חורחה לורנזו מוצא משהו על הדוקאטי . ואולי זה בכלל השפם שגידל
מארקז מציל את האופנוע שוב וגם הוא בשורה הראשונה.
לידו דוביציוזו שלא מבין איך חורחה עובר אותו..?
עכשיו אחרי שחתם בהונדה.
סאלם עלייכום
עד מחר קטלונייה צ'או
לורמזו קיבל כיסוי מיכל דלק חדש שמתאים לתנוחת הרכיבה שלו ושעלותו איזה 400 יורו, והתחבר לדוקאטי במכה. מטורף בעיניי.
מרקז שכלל את ההצלות מלואו סייד והביא אותן לרמת אומנות, שזה עוד יותר מטורף בעיניי.
היום החל מ-12:00 תמי ואני משדרים את המרוץ מהאולפן. אתם מוזמנים לשלוח פה הערות או כל דבר שאתם רוצים שעליו נדבר, גם בזמן המרוץ.
הבנתי שגם שינו את תנוחת הישיבה של סייארין וזה עוזר לו (הגביהו או משהוא) ובאופן כללי תנוחת ישיבה שאני מתחבר אליה היא אחת הסיבות שאני קונה דגם מסויים.
''דני פדרוסה הוא השמעון פרס של הגרנד פרי''
ענק
Sent from my ALE-L02 using Tapatalk
ספויילר.
לורנזו פעם שנייה! קיבל פטיש.
הנמלה אחריו
אלוהים שלישי.
ואם דובי לא היה מתרסק מי יודע דוקאטי חזקים.
עכשיו הם קצת מצטערים על חוסר הסבלנות לצנון"
אביעד סחטין על השידור.
ההערה היחידה שיש לי זה שאף אחד לא יכול לשים נקודה לגורלי.
כמות המלל פשוט לא נגמרת.
לפעמים צריך לשדר את הרגע ולא את העונה הבאה..
לקחתי 2 כדורים.
אני משער שהצער של דוקאטי ולורנזו יהיה הדדי. ה- RCV213V הוא by far האופנוע הפחות ידידותי לרוכב מבין היצרנים המובילים. ההונדה דורש רכיבה אגרסיבית, שאיני בטוח שלורנזו מסוגל לה. לורנזו רכב את קטלוניה עם צמיגים רכים קדימה ואחורה. מרקז רכב עם צמיגים קשים קדימה ואחורה. אני לא רואה את לורנזו שורד את קטלוניה עם RCV נעול בצמיגים רכים.
איללכא...עוד שבועיים, אותו אסן ואותה מחלקה ואן האחות הראשית
מבחינתי, הכי מגעיל בהתנהלותו זה דובי. בעונה שעברה אחרי כל ניצחון של דובי, חורחה היה מגיע אל מתחת לפודיום כדי לחלוק כבוד לבן קבוצתו. למרות שהכי קל לרוכב ברמתו להתחבא במוסך. באמת חשבתי שזה הדדי, אבל מסתבר שדובי - אחרי שנים של דשדוש, זכה לנשום אוויר פסגות ולהתמודד על התואר - נמצא כעת באגו טריפ. הוא מנסה להקטין את הצלחותיו של בן קבוצתו ומעכיר את האווירה. דובי יוצר תחושה של או אני או הוא ונלחץ מהרעיון שמהנדסי הפיתוח יתחילו להקשיב לחורחה. אז הפור נפל ולדוקאטי נשאר לאכול את הכובע, הם ישארו עם דובי - רוכב מצויין, אבל לא מהחומר שממנו עשויים אלופים, ולצידו פטרוצ'י - רוכב אמצע טבלה שמבריק פעם - פעמיים בעונה והכי חשוב שלא יאיים על הדיווה דובי.
חיים מאגף C :
לא מסכים איתך הפעם.
יש הבדל בן רוכב שמתרסק בשלב מוקדם ונכנס למוסך , לבין רוכב שמסיים את המרוץ ומברך את המנצח. לעומת רוכבים רבים בMotoGP, דוביציוזו הוא גם בן אדם, האיטלקי כועס על עצמו ויש לו את כל הסיבות להסתגר במוסך ולא לצאת ולחלק צ'פחות עם חורחה לורנזו.
דובי הוא רוכב אהוב ויש לגביו קונצנזוס.
מה שאי אפשר להגיד על לורנזו.
כל אחד והכדור שלו.
צ'או ודש לג'ינטולי שהתרסק גם
הוא.
צ'או
לא מצפה שיחלק צ'אפחות ויבוא לפרגן. רק שיסתום את הפה ויפסיק לטנף.
אתה מצפה שדובציוזו ישכח את מה שלורנזו עשה בתום העונה הקודמת כשהוא מפריע בברור לו במרוץ האליפות. אני יודע שדובי נוצרי, אבל זאת לא סיבה שדובי יגיש ללורנזו את הלחי השנייה.
מה שאולי מרגיז יותר בהתנהלות של לורנזו, היא שלורנזו עשה בדיוק מה שרוסי עשה לו ב 2010, רק שאז לורנזו רץ לבכות אצל לין ג'רוויס מנהל קבוצת יאמהה ובמדיה שרוסי מפריע לו במרוץ האליפות.
למה בכל קבוצה שלורנזו רוכב היחסים בין הרוכבים עולים על שירטון? אם כבר יש דיווה בפאדוק של ה Motogp, לורנזו לוקח את התואר בקלות.
בקיצור, אצל לורנזו דבר לא השתנה. לא היכולת על המסלול בתנאים אופטימליים ולא ההתנהלות בצדי המסלול. הסיפור הזה על בליטה במיכל הדלק שעולה כמה מאות יורו מסתירה מיליונים יורו שדוקאטי השקיעה באופנוע ובלורנזו עצמו. שילמד ממרקז, שאצלו זה "אני טעיתי" או "אנחנו מתקשים" וזה לעולם לא האופנוע או הונדה.
איללכא...וסובבו בגז