ולהל"ן תגובתי.
העולם מתחלק ל2 חארות ולא חארות.
החרא רוחבי ללא הבדל דת מין גזע רמת משכל מצב סוציואקונומי או מקצוע.
מעניין אם אנחנו השוטרים נעלה פוסט ארוך ומשמיץ אחרי כל מפגש שלנו עם נהג חסר הבנה תעבורתית כזה או אחר חסר נימוס חסר מעצורים שמבצע עבירה מסכנת חיים וכמובן שנעלה את כל הפרטים שלו ופרטי משפחתו בני משפחתו ועברו הפלילי/תעבורתי כי הרי זה בידינו וביכולתינו,ונשמיץ אותו,ונקלל אותו,סתם רק כי בא לנו וכי יש לנו סמארטפון עם חיבור לאינטרנט שיכול להרוס חיים ברגע,ומה איכפת לי בעצם מאותו אזרח? הרי הוא פגע בי,הוא העליב אותי,הוא עבר עבירה מסכנת חיים או נהג בבריונות כלפי שאר המשתמשים בדרך....והרי הוא איש רע!!!!! אז אני אכפיש אותו,ואקלל ואגדף ואוציא את דיבתו ואת שמו הרע ברבים ואצלם אותו בסרטון כשאני מתגרה בו ומושך אותו במילים,כי אני יכול,כי יש לי סמארטפון,ואין לי ערכים ואין לי מוסר ועל ה... שלי כולם!!!!
אההה אבל אני לא יא יכול,אנחנו לא יכולים,אנחנו לא רוצים,אנחנו מעל זה,אנחנו רואים עולם שאתם לא מכירים,אנחנו חשופים למראות שאתם רואים רק בטלויזיה ויכולים להעביר ערוץ כשזה לא נח לכם,ואנחנו חוטפים את הכל,וסופגים מטחים,פיזיים,מילוליים,נפשיים ומה לא....ולמה!?!?!?!?!? כי אנחנו יוצאים לעשות את עבודתנו נאמנה בכל שעה של היום בכל מזג אוויר,בכל תנאי ובכל מצב,נלחמים בקטל בכבישים! ולא מספרים לכם על כל נהג ונהג שעצרנו ופגשנו,ולא משמיצים,ובטח ובטח שלא מקללים ולא מעלים פוסטים....ולהזכירכם,אני וכל חברי מצוידים במצלמות קסדה איכותיות מאוד ובידנו שלל סרטונים שהיו שולחים את כולכם לעמוד בפינה אדומים ומבוישים!!!!! ולא,אנחנו לא כאלה,אנחנו טובים יותר,אנחנו לוקחים את זה ומפיקים לקחים,ומנתחים,ומצנזרים פנים וקולות,שחלילה לא יפגעו האזרחים....אבל דמינו מותר הוא...כי בחרנו לשרת את הציבור,בחרנו לעזוב משפחות בערב חג,בחרנו ללבוש מדים!!!!!!!!!!
ואנחנו גאים!!! גאים במדים!!!! גאים במערכת!!!!! גאים בעבודה!!!!!!!!! ולא,אתם לא תשברו אותנו,אתם רק מביכים את עצמכם,ומנסים להתגונן ולגונן על עצמכם ולברוח מאחריות! לברוח מהבושה שיצרתם לעצמכם!
אז לבריאות!!!!!!
גאה להיות שוטר!!!!!!!
Israel Police - משטרת ישראל
משטרת התנועה
ולהל"ן תגובתי.
העולם מתחלק ל2 חארות ולא חארות.
החרא רוחבי ללא הבדל דת מין גזע רמת משכל מצב סוציואקונומי או מקצוע.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
איזה בכיינות, אם העבודה קשה לו הוא מוזמן לעזוב.
מזכיר לי את כל השליחים והמלצרים שחושבים שמגיע להם בהכרח טיפים וכל העולם מסתובב סביבים כי הם עובדים קשה.
אף אחד לא הכריח אותו להיות שוטר, הוא עושה את זה מרצונו החופשי אז שלא יתבכיין.
יש משהו בתלונות האלו, יש כאלו חארות שחושבים שכל שוטר שעוצר אותם עושה דווקא והוא מבחינתם שק חבטות שנוא כי הוא מאנאייק...
אבל, מצד שני לובשי המדים הם קודם כל עובדי ציבור שצריכים "להגן ולשרת" (to protect & to serve בלעז), אח"כ להעלב ולהתבכיין. אז... לא!!! מה שמותר לאזרח (כמה חרא שיהיה, ועם כל הצער שבדבר שיש לא מעט בבונים כאלו שנתנו להם רישיון להפעיל אוטו להסתובב בכבישי ישראל ורחמנא לצלן גם להביא ילדים שגם הם מתחנכים להיות בבונים לעתיד), לא מותר לאיש ציבור נציג חוק. בכלל לא במקום להעלות פוסטים בפייסוש כמו אזרח מהשורה.
קומפרנטה אמיגוס?
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
לא אקרא הכל כמו שלא אקרא הכל מנהג מתבכיין...
אני רק יודע דבר אחד.
שוטרים יש בין 20 ל 30 אלף (תלוי בתקציבים כל שנה).
וכשיש שוטר אחד שמוריד קטנוע של סטודנט מסכן כי אין לו מגן אגזוז וכאילו האור לא מספיק בלוחית רישוי...
אז כן...זה נותן דוגמה רעה.
השוטרים שוכחים שהם חלק מהעם.
ואם שוטר מוותר לשוטר אחר על דוח בגלל הצגת תעודת שוטר, בזמן ששוטר במקום אחר מז*** סטודנט מסכן...
אז כן...לא פלא שלא מתים עליהם.
למה בגרמניה שוטר נותן ל"עמית" לתג דוח כשהוא לא בתפקיד ועובר על החוקים, ופה כולם סחבק ?
בקיצור, שלא יבכה.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
איזה יופי שמדמנת הפייספוק משפריצה לכאן.
ועוד ללא קונטקסט מינימלי.
אז אתרום את חלקי לדיון -
מפניניו של בן כזבית"אז ככה: רס"ל שרון לחיאני ממשטרת התנועה, מספר אישי 1117142 הוא יותר מחבל בתנועה משוטר תנועה. לדעתי, כמובן. והנה הסיפור:
תהנו
לא הבנתי, איך הדולר קשור לכותרת?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שוב אנחנו באים בטענות לגוף הלא נכון.
הבעייה היא המחוקק!
אם החוק קובע שהפחית של האגזוז מהווה עילה להורדה מהכביש על השוטר לאכוף את זה.
לשוטר לא אמור להיות שיקול דעת.
את הטענות למחוקק ולא לזרוע שאמונה על האכיפה!
LokiMonsteR
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני מתלבט אם זה אוף או להעביר לכללי. ואם לכללי אז צריך לעדכן כותרת. גם זה שאין קישור לפוסט מהפייס קצת פוגע... טוב שישאר פה בנתיים למרות שהנושא ממש לא אוף..
https://www.facebook.com/adi.levi.90...56479793408988
אתה צודק אבל גם טועה.
השוטרים מורידים על דברים פעוטים כי הם חושבים שהם צודקים.
הם טועים והמון בגלל מחשבה מיותרת (בתחום האופנועים) ואי הבנה במבנה כזה או אחר של דבר.
בעברית, הם מורידים על שטויות דו-גלגלי מהכביש ואחר כך מתלפאים שיש שנאה.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
כמו שאמרו מעלי, חלק מהשוטרים שכחו/שוכחים שהם קודם כל אזרחים שווי ערך לאלו שהם עוצרים, ומרשים לעצמם להתנהג בבריונות ובהמיות כלפי האזרחים. באותה נשימה נזכיר שבימנו אנו כל בנאדם שני או שלישי ברחוב חושב שזה לגיטימי להתהדר בישבן האדום והמנופח ביותר וממהר להעיף חרא לכל כיוון כשהוא מתרגש, אז מה לנו כי נלין על שומרי החוק שלנו.
שוטרים הם לא קודם כל אזרחים. הם גם לא קודם כל בני אדם.
בראש ובראשונה הם משרתים! נותני שירות. הם עובדים אצלי ואני משלם להם את המשכורת. וגם אתה.
וכשדוברות המשטרה יוצאת בהודעה רישמית לעיתונות -
"משטרת ישראל, בעזרת אמצעים טכנולוגים מתקדמים חשפה מעבדת הידרו משוכללת לסמים בחדרה"
כשמדובר בעציצון קנאביס במשקל כולל של קילו אדמה ("הידרו" כן?) מוסלק בתוך קייס של מחשב 1. 2.
אתה מבין שאנחנו בבעיה, נכון?
ומכאן לזרום לנושאים פוליטים (המצב בנגב) זה קל אבל אני אשאר בקונטקסט.
כששוטר אנאלפבית עצר אותי בצעירותי ל"בדיקת רשיונות" וכ'ו עוד רחשתי כבוד מהיותי צעיר ממנו,
היום כשהפישרים מאותגרי האיי קיו והגיל עוצרים אותי ופונים אלי בשפה מזלזלת זה כבר בלתי נסבל ובלתי נסלח.
כשזה נאמר, אני מסכים עם המשך דבריך. בתוך עאמות אני חיי.
וכמו שלגברים הישראלים מגיע להיות עם נשים ישראליות (ו ווייסה וורסה)
כך לעם ישראל מגיע העונש של שוטרים ישראלים
![]()