ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
האופנועים המקצועיים של ימאהה וגאסגאס מעולם לא ספרו וטופלו לפי שעות אלא לפי ק"מ בלבד אז ההונדה לא הראשון ולא מחדש דבר
1000 קמ זה שווה ערך ל15-20 שעות מנוע, וזה זהה לחלוטין לכל אופנועי האינדורו בשוק כך שאין פה שום בשורה ושום חידוש
הילוך שישי יש היום לכל הכלים המקצועיים בשוק (גם לדו"פים הקטנים) פרט לימאהה וגאסגאס אז גם פה אין שום חדש תחת השמש
יותר שמן באגן - איפה בכתבה זה כתוב? בהתבסס על העובדה שבסיס המנוע הזה בא מהאחים הקרביים שלו שמחזיקים פחות מליטר וחצי שמן במנוע החל מ2017 (לפני כן החזיקו 700CC בלבד בקראנק וכמות דומה בגיר בנפרד) - כל הקטומים והלבנים בנפחים של ה450 וה500 מחזיקים במנוע 1.5 ליטר כבר מ2012 ונהנים מאמינות מופלגת. גם כאן שום חידוש.

כאמור - שום דבר חדש או יוצא דופן, נהפוך הוא - אותה חבילת אחזקה של אנדורו מקצועי משובח אבל עם חצי מהכח ועם מחיר של כלי אקסטרה פרימיום לפי שיפורים.
שלא תבין לא נכון
אני לגמרי מסכים איתך

אני חושב שהאופנוע הזה עושה יותר רעש וצילצולים ממה שהוא באמת.

גאס גאס אני לא מכיר, אבל לגבי ימאהה, צודק
הם באמת עשו את זה לפני עונדה.

לגבי כמות השמן, זה לא מופיע בכתבה, זה אני יודע ממקורות מעבר לים.
(אם ממש ממש קריטי לך, אני יכול לחפש לך את הסימוכין של זה, אאל"ט גם אמרו שפה יש 3 רינגים במנוע ולא 2 כמו במוטוקרוס)

כתבתי עליו במקום אחר:
ציטוט נכתב במקור על ידי SM26
ראיתי, לא התלהבתי, סורי.

1000 ק"מ בין החלפות שמנים. (קראתי בחו"ל שכל 20/40 אלף ק"מ צריך לעשות מנוע)
25 כ"ס (בגירסה המוגבלת, להסיר את ההגבלה יהיה עוד הוצאה של כמה אלפים, וגם אז מגיעים "רק" ל45)
130 קמ"ש מהירות מקסימלית? הWR250X שלי משייט בנוחות על 120.
מיכל דלק של 7.6 ליטר, איך הWR250R עושה על אותו מיכל 150 ק"מ בלחץ וה450 עושה 200?

65 אלף שקל? נשמע לי מעט אופטימי, וגם אם כן... זה לגירסה המוגבלת