תוצאות 1 עד 3 מ 3

אשכול: חוות דעת על ורסיס 650

צפייה משולבת

Junior Member

חוות דעת על ורסיס 650

שלום לכולם,
    אחרי חיפושים לא מועטים בהתאם לצרכים ולתקציב שלי החלטתי ללכת לכיוון הורסיס,
    אני מעוניין בורסיס 650 שנת 2016 שעשה 25,000 קילמוטר, הבנתי שבעבר היה להם בעיות ומשנת 2015 עשו למנועים שיפור. רציתי לשמוע חוות דעת כללית על הכלי בנוגע לאחזקה ולאמינות האופנוע ועל בעיות ספציפיות.
    תודה מראש

החזקתי שני וורסיסים כשש שנים ועשיתי איתם קרוב למאה אלף ק"מ. הכלי קליל, גמיש ורב תכליתי. אבל רק נסיעת מבחן תתן לך תשובה אם הוא מתאים לך או לא.
    מבחינת אמינות. מעבר לטיפולים לא ניתקלתי בשום תקלה.
    טיפולים. אני טיפלתי לבד. אין הרבה מה לעשות בכלי. שמן ופילטר שמן כל 12k, החלפתי ליפני. מסנן האויר המקורי הוא ספוג רב פעמי, יש לנקות ולשמן כל 12k. הפלגים המקוריים הם אירדיום, היצרן אומר להחליף ב 12k. עשיתי איתם כפול ואף יותר בלי שום בעיה. כיוון שסתומים אם אני זוכר נכון עושים ב-48k. אני פתחתי ובדקתי מרווחים מ"ס פעמים. המרווחים היו תקינים. עד איזור ה-70k שמכרתי את האופנוע. שרשרת וגלגל"ש. החזיקו לי 45k כאשר כל כ-20k החלפתי גלגל"ש קידמי. צמיגים עשו קרוב ל-30k. רפידות בלם קידמי הוחלפו ב-40k. יש לציין כי בלאי של צמיגים, שרשרת ובלמים. תלויים מאוד באופי הרכיבה.
    בהצלחה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי רבשרשר צפיה בהודעה
    החזקתי שני וורסיסים כשש שנים ועשיתי איתם קרוב למאה אלף ק"מ. הכלי קליל, גמיש ורב תכליתי. אבל רק נסיעת מבחן תתן לך תשובה אם הוא מתאים לך או לא.
    מבחינת אמינות. מעבר לטיפולים לא ניתקלתי בשום תקלה.
    טיפולים. אני טיפלתי לבד. אין הרבה מה לעשות בכלי. שמן ופילטר שמן כל 12k, החלפתי ליפני. מסנן האויר המקורי הוא ספוג רב פעמי, יש לנקות ולשמן כל 12k. הפלגים המקוריים הם אירדיום, היצרן אומר להחליף ב 12k. עשיתי איתם כפול ואף יותר בלי שום בעיה. כיוון שסתומים אם אני זוכר נכון עושים ב-48k. אני פתחתי ובדקתי מרווחים מ"ס פעמים. המרווחים היו תקינים. עד איזור ה-70k שמכרתי את האופנוע. שרשרת וגלגל"ש. החזיקו לי 45k כאשר כל כ-20k החלפתי גלגל"ש קידמי. צמיגים עשו קרוב ל-30k. רפידות בלם קידמי הוחלפו ב-40k. יש לציין כי בלאי של צמיגים, שרשרת ובלמים. תלויים מאוד באופי הרכיבה.
    בהצלחה.
    תודה רבה על התשובה המופרטת תרמת לי הרבה.

אם למישהו יש עוד חוות דעת לטובה\לרעה אני אשמח לשמוע.