אני בעקרון לא מתכנן כנראה לקנות בזמן הקרוב..
אבל לא מוציאים קסדות כול יום
אני בעקרון מחפש קסדה מלאה שקטה,משקף שמש פנימי ואם אפשר שתהיה יחסית קלה
אני רוכב על vulcan s ככה שהישיבה דיי זקופה
![]()
אני בעקרון לא מתכנן כנראה לקנות בזמן הקרוב..
אבל לא מוציאים קסדות כול יום
אני בעקרון מחפש קסדה מלאה שקטה,משקף שמש פנימי ואם אפשר שתהיה יחסית קלה
אני רוכב על vulcan s ככה שהישיבה דיי זקופה
![]()
אין חיה כזאת.
יש רועשות יותר או פחות אבל לא שקטות מכוון שכולן יפגעו בשמיעה שלך מעל 100קמ"ש ללא אטמים.
אז אם אתה מחפש רועשת פחות אז שוברט מפתחים קסדות במנהרת רוח אבל למרות זאת יש אנשים שיטענו שהם רועשות בגלל שזה מאד תלוי במעיל שאתה לובש, בתנוחת הרכיבה ובמבנה האופנוע (מערבולות שנוצרות מהגרר של האופנוע)
קסדות סופרטיביות יותר שמות דגש על איוורור ומשקל בזמן שקסדות טורינג יותר על שקט ופיט'שרים לנוחיות
בעיה, קשה לדעת, הייתה לי שוברט R1 שכל העולם ואחותו אמרו שהיא שקטה והאמת לא הרגשתי הבדל מהאראי שהיא החליפה ששם כולם אמרו שהיא רועשת.
כל עניין הרעש בקסדות לפי דעתי מאד סובייקטיבי.
אני מחכה לSENA שכבר שנים טוענים שבחודש הבאה הם יוצאים עם קסדה חדשה עם ביטול רעשים אקטיבי מובנה בקסדה.
אני מאמין שבתוך כמה שנים ביטול רעשים אקטיבי יהיה בכל קסדות הטוריג, זה יאפשר גם לשמוע מוזיקה גם לשמוע רעשים חשובים כמו צופר או אמבולנס וגם לסנן את רעשי הרוח, חלום!
אין לי אפשרות לערוך משום מה דרך האפליקציה
אבל אתה לא מתכוון לקסדה הזאת? https://www.revzilla.com/motorcycle/sena-smart-helmet
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
קראתי עכשיו כמה ביקורות ונראה שזה אכזבה, כולם כותבים שהביטול רעשים האקטיבי אינו מורגש ולא קרוב לרמה של אוזניות Bose עם ביטול רעשים אקטיבי (אוזניות תענוג).
הקסדה רק עם תקן DOT ככה שאין צפי שתגיע לאירופה כרגע.
בקיצור, סנונית ראשונה, מקווה שזה יתפתח יותר טיגיע לרמה טובה