עדכון:
אופנועי A הגדולים ירדו מהפרק. אמנם הם בתקציב שלי כמשומשים, אבל אני מעדיף שלא להגיע לתקרת התקציב. החלטתי להישאר עם אופנועי A1.
ביצעתי שלוש נסיעות מבחן:
1) על הימאהה R3, שאצלי כבר כמעט שנתיים, ונמצא בנסיעת מבחן פעמיים ביום
2) על הKTM RC390, שלמרות תוספת הכוח שלו במנוע לעומת הR3, היה משמעותית פחות נוח, מאוד קופצני ותזזיתי, והרגיש "מקרקש" ופחות "מהודק" מהR3 שלי. אמנם הוא מאיץ יפה, אבל הוא לא מגיע לאותה מהירות סופית של R3.
3) על הNinja 400, שהיה תענוג לרכיבה, ולמרות שהוא לא מהיר בהרבה מהR3 במהירות הסופית, היה לי הרבה יותר כיף לרכוב עליו. הוא מאיץ נהדר, מאוד נוח, עם צליל מהנה. אבל מה שהכי אהבתי בו זה שבניגוד לשאר הקווסאקי שרכבתי עליהם עד היום, יש עם מי לדבר גם בקצבים נמוכים. האופנוע מושך יפה מ3 אלף סלד ומעלה. שבתכל'ס אומר שאפשר גם לרכוב עליו חזק ומהר, והוא ישחרר את כל הסוסים מהאורווה, וגם עדין ומתון, והוא יהיה מספיק נוח וגמיש לרכיבה במצב רוח רגוע יותר.
כנראה שאקנה R3 חדש כמו שלי, או נינג'ה 400. בסוף שניהם אופנועים שמאוד כיף לי לרכב עליהם. הנינג'ה מתעלה על הR3 בכל פרמטר. אבל חוץ מהתאוצה שחזקה יותר משמעותית בשאר הפרמטרים הוא לא עולה עליו בהרבה, והוא יקר ממנו בכמה אלפים טובים.
אני חושב שעכשיו, כשהתמקדתי פחות או יותר באופנועים שאני מחפש, אכריע ואקנה בהתאם למחירים שאצליח לקבל.
אשתף עוד בהמשך.