היום לקחתי לרכיבת מבחן 2 אופנועים, CB1000R (בשביל הכיף) ואת CB650F (לבחון לשדרוג).
בהתחלה לקחתי את הCB1000R כדי להינות ממנו לפני שאבדוק ברצינות את הCB650F, ככה כדי לפתוח את הבוקר עם חיוך.
במבט לאחור אולי עדיף היה להשאירו לסיבוב השני, כי לרדת ל650 מבאס (לא האופנוע, אלא.... נו, 1000 סמ"ק ל650, אתם מבינים).
אני משתמש בתיק מיכל קטן של OGIO וממגנט אותו למיכל שלי (CB500X).אפילו החלפתי לו את המגנטים לגדולים יותר לשם הביטחון.
גם ל1000 וגם ל650 יש מיכל מתכת כמו ב500, אז מצוין לתיק.
על ה1000 התיק מחובר למיכל, הכל טוב ויוצא לדרך. לא אדבר על כמה אהבתי את הCB1000R כי זה ידרוש אשכול משלו.
במהירות של *הכנס מהירות חוקית* הכל מצוין,האופנוע מדהים ואני מחזיר אותו ברגיל ולוקח את התיק. כמו בנסיעה רגילה עם ה500 שלי.
עובר ל650 לצורך הסיבה לשמה באתי. ממגנט את התיק למיכל ויוצא לדרך.
בהתחלה היה בסדר, אך כאשר הגעתי למהירות החוקית פלוס מעט לצורך עקיפה, התיק עף מהמיכל ובמזל תפסתי אותו עם המרפק לצלעות.
משכתי אותו עם היד השניה ורכבתי עם יד אחת מחזיקה את התיק.
עצרתי בתחנת אוטובוס לאחר מספר קילומטרים קטן, ודחפתי את התיק לתיק הגב של חבר אשר היה איתי על האופנוע שלו.
חזרה הביתה על האופנוע שלי התיק תפקד מצוין כרגיל.

הבעיה אינה בתיק. על שלי זה בסדר ואפילו על ה1000 במהירויות גבוהות מאלו על ה650 כאשר זה עף, לא היו בעיות. אפילו לא חשבתי על זה, מזל שהגבתי מהר.
העניין הינו שבCB650F, צורת המיכל אפשרה להרבה רוח לזרום מתחת לתיק והוא הפך למפרש/כנף/מצנח (תקראו לרצונכם) והגיב בהתאם.
בתיק היו המפתחות לאופנוע שלי ולבית, הארנק והטלפון החדש. אם לא הייתי תופס, הייתי בוכה עכשיו.

אז פשוט באתי להזהיר את מי שמשתמש בתיק מגנטי, אם אתם מחליפים אופנוע, תבדקו שהתיק יחזיק על המיכל.
התיקים המגנטים נוחים, אבל יש מצב לסיכון.

**עכשיו אני רוצה את הCB1000R**