ואם רוכבים כחוק גם מדביקים משהו? לפי איך שחלק די גדול מהרוכבים נוסע זה די מגיע לנו.
מתחילת השבוע יש שם בבוקר נוכחות של מנאייק הששים להדביק דו"חות לכל דו"ג הנראה לעין (רכבים שחוסמים את הצומת ליד לא מעניין אותם, כמובן).
הישמרו לארנקכם ורישיונותכם.
ואם רוכבים כחוק גם מדביקים משהו? לפי איך שחלק די גדול מהרוכבים נוסע זה די מגיע לנו.
Tracer 900
בתנועה עמוסה בישראל יש לטעמי התנגשות בין רכיבה לפי החוק לבין רכיבה בטוחה. אני תמיד אעדיף לעשות את מה שנכון בטיחותית על חשבון מה שכתבו בספר חוקים (אנשים שאין בינם לרכיבת דו"ג כלום ושום דבר).
אם אתה סבור שמגיע לך, עצור לידם ובקש דו"ח, אבל רובנו נשמח לחלוף על פניהם עם הכסף והארנק עדיין בכיס![]()
תרשה לי לצטט את באפט: "אם שוטר עוקב אחרייך 500 מייל, אתה הולך לקבל דוח".
חוקי התנועה נועדו כדי לשמור על סדר בדרכים.
לא סתם יש חוקים שאפילו המשטרה בעצמה מנחה לא לאכוף.
ושהמשטרה מסמנת אוכלוסיה ספציפית שהיא אוכפת ולא עברה ספציפית, היא כבר תמצא על מה לתת.
וכמובן שאם תבוא לשוטר מספיק לא טוב, תמיד קיימת האופציה שתקבל גם דו"ח על משהו שלא קרה. (להלן "מנאייק")
תפעיל קצת שיקול דעת.
גם היטלר היה טבעוני.
עזוב זאת צדקנות, אני לא צבוע וגם אני עושה לפעמים עבירות קטנות שחלק גדול או רובינו עושים. אם אני נתפס אז אני מודה כמו גבר ולא מתבכיין, אין לי שום אינטרס להגן על המשטרה ועל צורת האכיפה שלהם, אבל תמיד לבוא ולבכות שמחפשים אותנו כשחלק לא מועט מהרוכבים משתולל, מסכן את עצמו ושאר משתמשי הדרך ועושה עבירות חמורות, אז בקטע הזה אני לא חושב שאנחנו קורבנות.
על עצמי אני יכול להעיד, לא פעם אחת ששוטרים עצרו אותי ובסוף יצאתי בלי קנס או עם אזהרה, איך אתה מסביר את זה?
Tracer 900
לא הייתה לי שום כוונה לקרוא לך צבוע, אם ככה פירשת את זה אני מתנצל.
בנוסף, גם לא הייתה לי שום כוונה "קורבנית".
יש לי בעיה עם סימון אוכלוסיה והכוונה להנחית עליה דוחות, כי כשאתה תחפש תמיד תמצא.
איך להסביר את זה? לא יודע...
אני יכול להעיד על פעמים שהודיתי בפה מלא על עבירות שביצעתי, פעמים שהתווכחתי על עבירות וגם על פעמים שלא ביצעתי שום עבירה.
כולן הסתיימו באותה צורה, אתה יכול לנחש לבד.
אני שמח בשבילך שלך זה הסתיים אחרת.