סבבה.

נתחיל בזה שהאופנוע לא מתאים לאדם במידותי. 1.88 אורך ו-95 רוחב.
הוא לא היה לא נוח, להיפך, ב40 דקות שהיו לי לא הרגשתי אי נוחות.
פשוט מיועד לאנשים קטנים ממני, הרגיש קטן.
הלוח החדש מעולה, צריך לשים אותו בכל האופנועים של הונדה, ובחלק גדול של כלים מיצרנים אחרים.
הכל ברור, מלא מידע ללא PTSD, מד הילוכים, אני חוזר, מד הילוכים (ואחד שעובד על הגיר שנבחר ולא הופך ל - כאשר מנתקים מצמד), מחליף צבעים לפי התאורה (מצב יום ומצב לילה). פשוט מעולה. ראיתי טובים ממנו (MV AGUSTA TURISMO), אבל הוא בהחלט אחד הטובים שראיתי.
הכל חלק באופנוע. המנופים והדוושות. חלק, מדויק.
המצערת מצוינת. טווח מינימלי של סרק לחופש על המצערת ולא חצי סיבוב לפני שפתאום מקבל מכה של כוח.
כמה שאהבתי את המנוע. חזק, בעל מומנט טוב, מזיז את האופנוע, ועוד איך מזיז. מספק "רק" 143 כ"ס, אבל המומנט כיף ובתכלס ביום יום (וגם בסופ"ש) זה מספיק. זה לא אופנוע למסלול. זה כדי להביא קפה מארומה בקרית אונו, כשאתה גר בחיפה... מהעתיד.
ההיגוי מהיר ומדויק. הרגשתי בו היגוי טוב יותר מאשר בZ900, מונסטר 821, ספידסטר, 500 של הונדה (מלבד הREBEL אשר לא בדקתי), CB650F, CBR650F, דיוק 690.
יש עוד אבל זה מתחיל להיות ארוך. צריך להתחשב בכך שהרבה מהם בדקתי לפני הרבה זמן ודגמים לא הכי מודרניים, אז זכרוני יכול לשקר.
העיצוב קורץ לי מאוד. חבל שהוא קטן כל כך.

לסיום:
מאוד אהבתי אותו וזה גרם לי לרצות ליטר יותר מאי פעם.
חבל שהיצרנים לא מתחשבים באנשים שאוהבים אוכל ולשבת. בכך מגבילים אותנו למבחר מצומצם של אופנועים.
לא הבנתי למה הם השיקו את האופנוע הזה ב125,300,1000. מה עם הבניים? ה300 מיועד לA1, למה לא להחליף את ה500F בזה?
ולמה אין עוד נפחים בין ה300 ל1000? 650, 800. משהו שמישהוא שרוצה מנוע רציני אך לא יכול להרשות לעצמו, כלכלית, את ה1000.

מקווה שלא שכחתי משהו.