יש את "maXol-maX flash back ערכה לחידוש פנסים" שעשתה עבודה יפה על הפנסים של האוטו של חבר. אצלו היה קצת צהוב\כעור וזה גרם להם להיות יותר צלולים.
אהלן..
ניסיתי לראות מדריכים ביוטיוב וכולם ממליצים על משחת שיניים..
ניסיתי ולא כזה עבד, למישהו יש נסיון עם חומר או משהו אחר שיכול לעזור?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
יש את "maXol-maX flash back ערכה לחידוש פנסים" שעשתה עבודה יפה על הפנסים של האוטו של חבר. אצלו היה קצת צהוב\כעור וזה גרם להם להיות יותר צלולים.
איפה קונים ?
אין לי מושג - הוא קנה. גוגל איט
חושב שאולי יש לטופ קולור בתל אביב.
הדבר היחיד שממש עובד זה שיוף בשלוש דרגות ומריחת לק ייעודי (או לכה עמידה בuv מדוללת ביחס 1:1 עם טרפנטין).
היו ערכות כאלו באוטודיפו.
גם זה מיזיק מעמד פחות משנה.
אם אתה מעוניין בעבודה קצת יותר יסודית, אז קפוץ לחנות אספקה טכנית וקנה נייר מים (נייר שיוף רטוב), ב- 4 דרגות גסות/עדינות עוקבות. ההמלצה שלי ל- P300, P800, P1200 ו- P2000. תעבור כל פנס באופן יסודי מהגס לעדין (ככל שהמספר קטן יותר, הנייר גס יותר). ובסוף אפשר עם מטלית מיקרופייבר (או בפולישר שמורכב על מקדח) עם חומר פוליש לצבע רכב לשלבים האחרונים (לפחות P2400) ותקבל פנסים יותר טובים מהמקוריים.
בהצלחה
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
אז מה כדאי לעשות... לקנות פנסים חדשים?
יש בכמה חנויות אינטרנטיות (אוטוסטור ועוד). אני קונה את המוצרים (היקרים) של 3M ישירות מהיבואן (עפולה עילית).
נראה לי שאם תבקש יפה מכל צבע/פחח רכב, לא יסרבו לתת לך. לשני פנסים אתה צריך בסה"כ פחות מחצי כוס פלסטיק.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
בפנצ'רייה ליד הבית שלי בהוד השרון ראיתי שהם עושים עבודה כזו עם חומר מיוחד לרכבים. אולי זה גם מתאים לאופנוע.
לי יש מכשיר DA , עושה פוליש לרכב שלי עם חומר Menzerna 400,גם פנסים לרכב שלי .כל מי ש מתעסק עם פוליש רכב יכל לחדש פנסי אופנוע.כל חנות המוכר חומרים לפוליש,יש חומרים לניקוי פנסים ידני.חלקם - סתם ,חלקם חומרים טובים יחסי
ניתן לעשות בחלק ממכוני הטסטים.
יש את החומר הזה https://www.amazon.com/Formula-61587.../dp/B00C2DKVMA
יש אותו בארץ באוטודיפו (או היה)
השתמשתי על מגני רוח יותר מפעם אחת ועל כל מיני כלים כולל כזה שנשפך עליו דלק.
עושה עבודה מעולה, מורחים כמות נותנים לזה לעבוד, מנגבים ואם צריך חוזרים על הפעולה מספר פעמים.