תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: מעיל עור כנגד מעיל רשת/רכיבה עם מעיל עור בקיץ ישראל.

מעיל עור כנגד מעיל רשת/רכיבה עם מעיל עור בקיץ ישראל.

מי מכם פה רוכב עם מעיל עור בקיץ ויכול להעיד כמה זה נורא או לא נורא כמו שאני מצפה שזה יהיה..? חבל שאי אפשר לעשות נסיעת מבחן הזעה במעיל.
    מעילים זה לא כמו אופנועים וכרגע אני רוכב עם מעיל רשת שהתעייף ואני מתחיל לחפש מעיל אלטרנטיבי ללרט הסופר ישן שלי.

כרגע הגעתי לפרשרה בין 2 מעילים, אחד מהם עור מחורץ והשני עור עם רשת.. להלן הדוגמאות למעילים: REVIT BLAKE https://www.revzilla.com/motorcycle/...ake-air-jacket
    כנגד הREVIT AKIRA https://www.revzilla.com/motorcycle/...ira-air-jacket

שניהם עם עור, הBLAKE הוא עם רשת בנוסף שתעזור המון בימי הקיץ הקשוחים של ארץ ישראל ויעבוד גם בחורף עם קפוצון ושכווה נגד רוח, השני הוא עור מחורץ... כנראה שבטוח יהיה נוראי בו בקיץ.

אני נוטה לכיוון הAKIRA מבחינת בטיחות אבל נראה שההבדל לא גדול בינהם ואין לי ניסיון עם נסיעה במעיל עור בקיץ, אז איך אתם רוכבים וכמה חם לכם?

Senior Member
    אני רוכב עם ה-Revit Ignition 2 כמה שאני יכול במהלך השנה אבל כבר בסוף אפריל ממש קשה לנסוע איתו ואני מעדיף לעבור לרשת.
    אץ ההבדל הגדול אני אישית מרגיש במשקל. מעיל עור איכותי שוקל הרבה יותר ממעיל רשת ומרגישים את המשקל עליך לאורך הנסיעה.
    זה קצת מזכיר נסיעה בלי תיק לעומת נסיעה עם תיק גב.

Junior Member
    כמעט בלתי אפשרי לרכב עם מעיל עור בקיץ פה. יש לי REV'IT REDHOOK כולו מעור והוא נורא כבד, כול רמזור שאתה עוצר אתה מזיע כמויות, קשה להוריד אותו וללבוש אותו כשאתה מזיע. בגלל זה עברתי לREV'IT VIGOR.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי HeartWood צפיה בהודעה
    כמעט בלתי אפשרי לרכב עם מעיל עור בקיץ פה. יש לי REV'IT REDHOOK כולו מעור והוא נורא כבד, כול רמזור שאתה עוצר אתה מזיע כמויות, קשה להוריד אותו וללבוש אותו כשאתה מזיע. בגלל זה עברתי לREV'IT VIGOR.
    איך ה-vigor? יש לך גם תמונות במקרה של איך הוא יושב על הגוף?

Junior Member
    מאוד (מאוד!) מאוורר ומאוד קל, יושב מאוד צמוד לגוף (הכוונה הוא לא מסיבי ורופף בהרבה מקומות). אין לי תמונות איתו עליי, אינ יכול לצלם כשאחזור הביתה, אני מאמין אבל שבחיפוש בגוגל תוכל למצוא תמונות של אנשים שלובשים אותו.

ציטוט נכתב במקור על ידי HeartWood צפיה בהודעה
    זהו שהמעיל עור שלך הוא לא מחורץ ולא מאוורר, מעניין אותי מאוד איך זה לנסוע עם מעיל מחורץ.
    כרגע אני נוסע עם לרט רב עונתי כבר כמה שנים וגם הוא בלתי נסבל אם עומדים במקום, רק בתנועה כשיש רוח אפשר איכשהו להתאוורר. אני טס חודש הבא לספרד ואני מחפש מעיל לרכוש מעיל חדש.

Member הסמל האישי של tree
    בתור אחד שאוהב קיץ ורכב עם מעיל עור (מחורר עם כונסי אויר) רק אתמול (יצא לי גם להגיע עם גב רטוב יותר לעבודה בהזדמנויות אחרות) אני יכול להעיד שגם לי יש את הגבול שלי שבו אני רוכב עם מעיל רשת ואם מישהו היה מסובב לי את היד ואומר לי לבחור בין העור לרשת הייתי בוחר ברשת. למרות שאני רוכב עם העור איזה 7 חודשים בשנה לעומת הרשת שבו אני משתמש איזה חודשיים. יש סיבה שכולם בארץ אומרים שחייבים מעיל רשת :-)
    רוב הרב עונתיים לא מעוררים מספיק ויש גם אנשים שיכולים להסתדר עם מעיל רשת חלפס ושכבות בחורף... לך תבין.

Member הסמל האישי של tree
    למה אי אפשר לתקן??? מאווררים

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    בשנים הראשונות, רכבתי עם מעיל עור ספורטיבי גם בימי שרב.
    היום, אני רוכב כל הקיץ עם מעיל טקסטיל מרושת לגמרי, וכל החורף עם חליפת קורדורה אטומה למים.
    אם פעם הייתי אובססיבי בענייני מיגון, ומתרסק הרבה - היום אני "לא זה ולא זה".
    פעם גם אהבתי את המראה וה"רומנטיקה" של מעילי העור - היום זה לא כ"כ מזיז לי.
    בקיצור, דברים משתנים, ולא תמיד כל השיקולים בבחירת הציוד הם פרקטיים נטו.

מבחינת הפרקטיקה - אין ספק שעם מעיל רשת סובלים פחות בקיץ. מחוץ לעיר עוד אפשר לרכב עם מעיל עור, בעיר זה לא נעים לרמה של פגיעה בריכוז.
    בחורף, חליפת קורדורה עושה עבודה טובה בהרבה מציוד עור בשמירה על החום הגוף והגנה ממים.
    מעיל עור נועד למסלול - מחוץ למסלול, אפשר לרכב איתו משיקולים של אסטטיקה או עקב פרנויית-מיגון.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    אצלנו תוכל תמיד להגיע ולהתרשם מהדגמיים שציינת.
    כמו כן, לקבל הכוונה והתאמה פרטנית לשימושים שלך.
    הדגמים הספציפיים שציינת, נמכרים אצלנו בהבדל מחיר זניח אגב (200 ש"ח) כנגדו תקבל אחריות מלאה ושירות בכל בעיה וטענה.
    בכל אופן נשמח לעזור תמיד.

שוקן 15, תל אביב.
    טל' - 077-4230405.

ציטוט נכתב במקור על ידי איי.די.מוטורספורט צפיה בהודעה
    אצלנו תוכל תמיד להגיע ולהתרשם מהדגמיים שציינת.
    כמו כן, לקבל הכוונה והתאמה פרטנית לשימושים שלך.
    הדגמים הספציפיים שציינת, נמכרים אצלנו בהבדל מחיר זניח אגב (200 ש"ח) כנגדו תקבל אחריות מלאה ושירות בכל בעיה וטענה.
    בכל אופן נשמח לעזור תמיד.
    אגיע להתרשם, אבל המחירים שלכם הם כמעט פי 2 מחול ולא הבדל זניח של 200 שקל.
    לא נכנס לכם לכיס ולשיקולי התמכור, just saying...

Junior Member
    לא מדוייק, בכל אופן תבוא להתרשמות, קפה עלינו.

שוקן 15, תל אביב.
    טל' - 077-4230405.