ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
להגיד שאין פה סודות הגרעין זה כמו להגיד ״למה שיפרצו לי אין לי שום דבר מעניין במייל״ ואיכשהו גניבת זהות היא אחד מהפשעים הכי נפוצים בשנים האחרונות.

הסיבה שפעם לא שמו ssl על אתרים משום שמחשבים לא היו מספיק חזקים לטפל בתעבורת הרשת וגם בפיענוח ההצפנה ואילו היום- כשכל טלפון יכול לעשות את זה ויותר - אין סיבה לא לעשות את זה. גם העלות כבר זניחה ואין צורך להוציא מאות דולרים על תעודה. לזלזל במשהו כלכך טריוואלי רק מראה את חוסר ההבנה בתחום.
גוגל גאונים בקטע הזה שהם דוחפים לזה (וכבר מדברים על זה יותר מ4 שנים)

פריצות שכאלו כמעט אף פעם לא מסתיימות בגניבה פשוטה של מידע, וכמעט תמיד החבר׳ה הנחמדים משאירים מתנות מאחור - עד כדי כך שכמעט תמיד מומלץ להתקין את השרת מאפס. זה עלול להמשיך לפגוע בפול גז גם בעתיד וחבל שכך.

לכל המשתמשים אני מציע לראות את הסרטון הבא (בעברית) על כמה פשוט לאבד גישה לחיים הדיגיטלים, וממליץ בחום להפעיל אימות דו שלבי (2FA) על החשבונות שלכם באשר הם. אם אתם חושבים שזה קורה רק לאנשים מיוחדים, תחשבו שוב.

https://youtu.be/zxJ7j-Xwc_4?t=6s
MAT לא היה חכם במיוחד
כשתמשים בשירותים מקבילים של אפל וגוגל רצוי להשתמש בכרטיס אשראי אנונימי/נטען ובכך למנוע את כל הסגה המיותרת הזו...

בשביל זה יש תקנונים לכל חברה לפני שאתה משתמש במוצר שלה, תקראו והיו מוגנים (הכי פשוט). לכל דבר ניתן לפרוץ, פריצות כבר הוכחו לא ככתיבה גאונית אלא כנוכלות כלשהי מול אדם או חברה (קים דוט-קום). אל תהיו פטי...

Sent from my MI 5X using Tapatalk