מה העלות של טיול כזה?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
היי לכולם , שמי עינב , טסה לדרום ליוון ב5.9 לשלושה שבועות,טיול שני ביוון, (טיול 7 על אופנוע בחו"ל), מישהו\י בא לו\ה להצטרף (גם לחלק מהזמן)?
אני צלמת אז הדגש זה על צילום בדרכים (הרבה עצירות לקפה יווני בכפרים לא מוכרים על הדרך), סגנון מסלול גמיש (בונה מסלול יחסית קבוע ואוהבת לאלתר, לפעמים יש חוויות מדהימות ולפעמים מתאכזבים, אבל גם זה חלק מהחוויה של הטיול), בקיצר לאן שהמצלמה..הכוונה האופנוע ייקח אותנו.
וגם ממש אשמח להצעות והמלצות למי שנתקל במקומות שכדאי לבקר או לצלם, פחות בכיוון של נוף (את זה יש לאורך כל הדרך), יותר שווקים כפרי דייגים וכ"ו, וחשובה הבטיחות (מבחינת אכלוסיה) כי נכון לבנתיים מדובר על טיול סולו .
תודה לכל המשיבים.
מה העלות של טיול כזה?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
זה תלוי באיזה אופנוע אתה משכיר ולכמה זמן , אבל לי זה יוצא ( החישוב זה לטיול לבד , כשמטיילים עם עוד אדם העלויות יורדות ) בערך 10,000 ש"ח , אבל מדובר על בערך 3 שבועות .
מבחינת השכרת אופנוע (500 סמ"ק) זה יוצא 64 יורו ליום ולפעמים עושים הנחה על השכרה לטווח ארוך, ( 300 סמ"ק יותר זול ומעל 500 יותר יקר, בכל מקרה אי אפשר לקחת פחות מ250 סמ"ק כי נראה לי שיש חוק שאוסר לעלות על כביש ראשי בכזה סמ"ק ) כולל הביטוחים חוץ מביטוח נזקים, מבחינת עלויות לינה 90-150 ש"ח לילה (ב Rb&b , דרך בוקייניג יוצא יותר יקר ) , להוסיף עלויות דלק , ומבחינה מחייה ואטרקציות זה תלוי באדם , בכל מקרה אתה יכול לבנות את הימים בהתאם לתקציב שבא לך אבל את הדרך חזרה לאתונה תצטרך לעשות לבד ( ממש קל , אם עולים על הכביש הראשי )
בבקשה:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...E1%E9%E5%E5%EF
תמונת הפורפיל מיוון, אגב.
מאיזור המרכז - הכביש הישן שהוביל בעבר ל-Metsovo ונטוש כיום.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה רבה !![]()