ישנו שרשור "לא מניע מה עושים" שם כתוב :
לדעתי זאת הבעיה אצלך.
שאני מניע את הקטנוע יש לי טורים נמוכים אני חושב ולאט לאט עם אני לא נותן גז הו מתכבה
גם אם אני מניע מחכה דקה שתיים, הוא באמצע מתכבה
בנוסף לאחר שאני מניע ומחכה קצת מספר דקות ומתחיל לנסוע הוא מתכבה אם אני לא לוחץ פול גז..
שאני מתחיל לנסוע זה אומר אחרי שהו מתחמם קצת..
מה הבעיה?
וכיצד אפשר לפתור?
ישנו שרשור "לא מניע מה עושים" שם כתוב :
לדעתי זאת הבעיה אצלך.
יכול להיות שהסל"ד פשוט מכוון נמוך מדי, אם לא משנה באיזה מצב הוא נמצא, אתה תמיד מקבל כיבויי מנוע.
גש למוסך, לא אמור לעלות כסף לסדר את זה, לסובב בורג.
ותכתוב עברית, לא "פייסבוקית" ולא "עילגית" (לקרוא כמו "עברית", אבל עם אותיות שונות). גורם להתיחסות הרבה יותר רצינית. תודה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-09-2015 בשעה 15:27.
ביקרתי במוסך מספר חודשים לאחר רכישת קטנוע בוצע כיוון שסתומים משום שהקטנוע לא הניע מספר פעמיים בחורף
אך כעת תופעה זאת חוזרת גם בקיץ...
לכן שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות ?
כגון מילוי דלק 98 ? משום שיתכן " שמשהו " נסתם במערכת הדלק...
האם השפה מספיק גבוה ומספיקה או שיש צורך לעלות ברמה?
תודה
עכשיו יותר טוב.
מה שאתה מתאר לא בהכרח קשור לכיוון שסתומים - כנראה שבכלל לא קשור. יש בורג בקרבורטור (ואפילו לפעמים במערכות הזרקה) שקובע את סל"ד הסרק שעליו צריכה לעבוד המערכת. אם הבורג לא מכוון - סל"ד הסרק יהיה נמוך מדי ויגרום לכיבויים.
כמו כן, אם אחרי העלאת הסל"ד הבעיה תיעלם במצב של מנוע חם אבל עדיין תהיה שם במצב של מנוע קר - צריך להסתכל על הצ'וק, כפי שהוצע בתגובה הראשונה לשרשור (לא שלי).
דלק 98 לא יעזור לכלום. אפשר לבצע ניקוי קרב', אבל צריך גם לכוון אותו אחרי זה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-09-2015 בשעה 17:22.
כיוון קרבורטור-
אתה צריך כיוון לטורים סבירים
מהבנתי לבעיה שאתה מציג- כאשר אתה פותח מצערת נכנס דלק לקרבורטור בתוך הקרבורטור יש מצוף שצריך לעצור את כניסת הדלק כאשר הוא מלא-
מה שגורם לדימום הוא ההצפה ויחס לא תקין של דלק ואוויר. לעבור לדלק 98 ממש לא יעזור.
כיוון מרווחי שסתומים שנעשה בחורף לא מונע מכיוון נוסף שצריך להתבצע - בקטנוע הזה כיוון מרווחים הוא דבר שצריך להיעשות באופן תכוף.
מדובר בקרבורטור?
אם לא,חיישן טמפ' נוזל קירור יכול לגרום לתקלה.
האם אתה מוסיף נוזל קירור או שם לב להתחממויות חריגות?