אני על טרייסר 700 עם Pilot Road 4 של מישלין - צמיגים מדהימים. אחיזה מטורפת. מגיע אתו לזוויות שגם עם ה CBR שהיה לי לא העזתי לעשות.
ממליץ בחום!
היי חברים,
אחרי כ-10KKM סיימתי את הצמיג האחורי שלי, BridgeStone S21. הקדמי יבש ודי גמור גם כן. מאוד מרוצה מהצמיגים, אך אין לי שום נסיון על דגמים אחרים ובכל אופן מדובר בטכנולוגיה בת כמה שנים ואני מניח שכבר יש צמיגים טובים יותר מבחינת אחיזה ופידבק.
מחפש המלצה לצמיג - הכי ספורטיבי שיש לכביש הציבורי. האופנוע משמש גם ליום-יום אך בנסיעה רגועה מאוד. סופ"שים גרזן לחלוטין ובשאיפה גם רכיבות מסלול.
שמתי עין בעיקר על הPirelli Supercorsa, במיוחד בגלל שהוא נקי מחריצים בצדדים, אבל אני לא בטוח שזה אומר משהו.
תודה מראש.
![]()
1000RR
אני על טרייסר 700 עם Pilot Road 4 של מישלין - צמיגים מדהימים. אחיזה מטורפת. מגיע אתו לזוויות שגם עם ה CBR שהיה לי לא העזתי לעשות.
ממליץ בחום!
Diablo rosso 3 נשמע תפור עליך.
supercorsa לדעתי יקר מדי אם אתה גם רוכב ביום-יום.
אתה יכול לנסות למצוא גם michelin power RS אם אתה לא מוצא רוסו 3.
מה שלא הייתי עושה זה לקנות רוסו 2 או michelin pilot power 2 במחיר מלא.
כמעט כל מוסך שראיתי מציע מודל ישן של צמיגים במחיר מלא.
זה לא שהצמיג רע או ישן, אבל להציע pilot road 2 במעל ל2000 שקל נראה לי קצת חוצפה ישראלית.
תבדוק כאן:
https://www.sportyshop.co.il/list/moto/180/55/17
המחירים ממש טובים. לא יודע מה קורה עם השירות, אם תזמנין מהם - תעדכן.
הייתי הולך על המצלרים - נשמע כמו צמיג מעולה במחיר מעולה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני עם Micheling Power RS. האחיזה והפידבק בימי מסלול מעולים. גם על אספלט חלקלק מרגישים שיפור באחיזה. בגשם לא ניסיתי.
אין מה להשוות לANGEL GT או Pilot Road 4, הם לא באותה קטגוריה ואם אתה מחפש אחיזה בקצוות אז תלך על צמיג ספורטיבי, לא ספורט-טיור.
אני מצפה שהם יחזיקו משהו כמו 10 ק"מ, כרגע אני אחרי 2000 ק"מ איתם וכמה ימי מסלול. הותקנו אצל אורן זיתוני.
אז ככה - העברתי ביום חמישי בוקר מלא טלפונים. 95% מהאנשים שדיברתי איתם מגעילים, סוחרים שכל מה שהם רוצים זה למכור. נותנים תחושה והבנה שהצמיג הרצוי נמצא אצלם(חיפשתי רוסו 3), מעדכנים במחירים, וממש רק לפני יציאה אומרים "אה, אין לי את הקדמי במלאי, אבל יש אחר במבצע...."
אני לחוץ עם צמיג גמור לחלוטין, אחרי כמה בירורים חבר הוחלט לקנות מהוט-פיסטון בתל אביב. למה? פשוט כי המוכר שם היה אמין ונחמד. קניתי סט Supercorsa. למה? כי מהרגע שהתחלתי לחשוב על הצמיג לא הצלחתי להתפשר על שום דבר אחר.
בגלל אורך החיים הקצר שלו, התחייבתי לנסיעה רגועה מאוד. נורא קשה להאיץ על האמטי מ0-100 כמו משפחתית, אבל חושב שעמדתי בהתחייבות לא רע בכלל.
אתמול יצאתי לרכוב. כשהמטרות ספורטיביות יש רק שיקול אחד - להשאר בחיים. דלק, צמיגים וקילומטראז' הם סתם מספרים. אתמול הייתה הרכיבה הכי מהנה שלי בחיים. לקחו כ10 דקות בכביש מפותל ומוכר כדי לגרד את השכבה העליונה מכל הצמיג. לאחר מכן במשך כמה סשנים וקצב עולה בהדרגה, התחלתי לקבל אמון בצמיג, האופנוע נופל לפניות ורוצה להשאר בהן בצורה מדהימה, היגוי חד יותר, האחיזה והפידבק מדהימים. רגליות הרוכב שלי שופשפו לעתים רחוקות בכביש הציבורי. אתמול הרגשתי בנוח לרדת עליהן בכל פנייה מתחילתה ועד סופה.
הסט עלה 2000 ש"ח ללא הרכבה, והותקן ב250 ש"ח ללא התמקחות אצל "ריינו-טייר", שם נהניתי גם מהאווירה ומהשירות ואחזור כנראה לטיפול 50,000(קטן) וסנכרון מצערות.
תודה לכולם![]()
1000RR
נשמע תענוג, חזור לעדכן כשהם נגמרים. רכיבות טובות!
אני גם על ה09 וטרם רואה את סוף החיים של הS20R א-ב-ל אני מסתכל על Michelin Road 5.