תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: אופנוע a1

Junior Member

אופנוע a1

היי, מתלבט בין rebel ל vulcan המוגבל
    אבל לא מוצא מידע על הvulcan.
    למשל על מהירות, תאוצה.. כל מה שמצאתי היה פירוט לגבי האופנוע ברישיון A.
    יש מישהו שרכב על שניהם? אופנוע ראשון אני רוכב על קטנוע 6 שנים כבר
    Downtown 250.
    תודה מראש.
    אם מישהו רוכב תקופה על אחד מהם אשמח לחוות דעת.
    ידוע שהכל בסופו של דבר אישי אבל אין מידע על האופנוע המוגבל של קוואסאקי.

Junior Member
    חיפוש זריז ביוטוב ותמצא סרטונים גם על התאוצה של הרבל והוולקן מ0 ל100 וגם לגבי המהירויות הסופיות שלהם.
    בבעלותי הונדה רבל שקניתי חדש השנה, התלבטתי גם ביניהם ולבסוף ההכרעה הייתה מעניין של טעם, לא אוהב את איך שהוולקן נראה, קוואסאי ניסו פה משהו ופשוט לא אהבתי, הרבל נראה הרבה יותר טוב לפי דעתי.
    כאחד שרכב בעיקר על קרוזרים ואופנועים קלאסיים, הרבל שונה, הוא חלק, המנוע עובד חלק (נלקח מהסיביאר 500 וכוון מחדש למומנט בטורים הנמוכים יותר), בקושי מווברץ, מאיץ בצורה מספקת ומגיע למהירות שבשבילי היא מיותרת אבל נחמד שיש ברזרבה בשביל עקיפות וכו'.
    מעבר לזה, האמינות של הונדה.
    המוגבל של קווסואקי סביר להניח שייתנהג אותו דבר חוץ מזה שאולי התאוצה תיהיה טיפה יותר טובה (בשנייה אולי בשנייה וקצת למאה, אם זה פרט משמעותי בשבילך).

Junior Member
    בכל הסרטונים לא מצאתי מידע על המוגבל.
    אני האמת לא מחפש מהירויות גבוהות, גם הקטנוע שאני עליו עכשיו מוגבל ל120 קמש. לא חסר, יותר עניין אותי התאוצה והכח לעקיפה במהירות של 110/120.
    תודה!
    הנטייה באמת כרגע היא עם הרבל

Junior Member
    שני האופנועים יעשו את העבודה בצורה מצויינת למטרה שציינת. פעם ההבדל מחירים שלהם לא היה משמעותי (2000 שקל הבדל אם אני לא טועה), היום זה קצת יותר.

לשלם את ההבדל הזה בשביל עוד שנייה בתאוצה שלי ל100 או בשביל עוד 10 קמ"ש במהירות הסופית לא שווים את הכאב ראש של להתמודד מול מטרו מבחינתי.
    חוץ מזה, כבר ציינתי שלפי דעתי הוולקן מכוער?

Junior Member
    קצת בסאבטקסט.
    שמח שאתה מדגיש שזה לדעתך

Member
    מצטרף לחוות דעתו של HeartWood. רוכב על רגל יותר משנה ומאוד מרוצה. החיסרון העיקרי שלו לדעתי הוא בנוחות לנסיעה ארוכה, ורוכבים גבוהים כמוני 1.87מ').
    מעבר לכך אחלה כלי למתחילים (עליתי מקטנוע 125 בלי בעיה), אמין, קל לתפעול ובעל לוק מיוחד.

מכיר כמה רוכבי וולקן. יודע שגם קיסטמו את הכלי הרבה, מושב, אגזוז, אחסון וכו'. יודע שהם מאוד מרוצים, אבל גם שם יש קושי ברכיבות ממושכות, אפילו יותר מהרבל בגלל תנוחת הרגליים ששלוחות קדימה.

לי יש סלידה פרטית ומאוד סובייקטיבית מקוואסאקי אבל זה עניין של טעם.

במידה והתחדשת ברבל, דבר איתי בפרטי ואוסיף אותך לקבוצה שלנו בפייסבוק (HeartWood אתה מוזמן גם אם עדיין לא הצטרפת).

ממליץ לקנות הונדה מביג בויז טויז בהרצל 113. יש יום מכירות בשישי הקרוב. שווה לבדוק מחירים

בהצלחה רבה

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
    It's not about the speed. It's about the ride!

Junior Member
    טוב, נמוך ממך בערך בבמבה, נראלי שפשוט ארכב על שניהם ואבין.
    תודה על העזרה!

תגיות עבור אשכול הזה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO