אני אישית לא מפספס.
אבל אתה חייב להבין שלא כולם רואים את העולם דרך המשקפיים שלך.
אחרת כולם היו רוכבים או על הארלי או על h2.
אתה מפספס את המהות-אופנוען זה סוג של דרך חיים כמו להיות טבעוני, נודיסט, אוהד בית"ר י-ם. החישובים הקטנים
לא משחקים במשוואה. להיות רואה חשבון מדויק שבוחר את הכלי שלו על פי תחשיבים מדויקים זה להיות פרקטי
(מעשי) יבש ולאבד את "רוח" האופנוע שהיא בדיוק ההפך, נסה לחשוב קצת זן ואומנות החזקת האופנוע ופחות מדעים
מדויקים. נורא קשה להסביר את מה שאני מתכוון אליו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני אישית לא מפספס.
אבל אתה חייב להבין שלא כולם רואים את העולם דרך המשקפיים שלך.
אחרת כולם היו רוכבים או על הארלי או על h2.
חכיתי לתגובה כזו...
אדם שקול שמבין שיש כלים שלא מיועדים ליום יום ובכל זאת משתמש בהם הוא האדם החכם (לדעתי).
כמה הערות:
20 כוחות סוס עושה 130 יפה.
60 כוחות סוס עושה 200 יפה.
120 עושה יותר מ 200....וכו'
אבל...
200 כוחות סוס השואף ל 400 קמ"ש זה לא יפה ואם זה יפה אז לא לכל אחד גם אם הוא חושב שכן.
האופנוע הזה הוא מכונת הרג תחת כותרת של" תיור ונופש" וזה מסוכן. כל רוכב אופנוע יודע דבר אחד, שהמון פעמים מדגדג ביד ואז אתה מושך...
ויש המון טיפשים שיקנו את זה ובזה אני לא תומך.
לאנשים (תתפלאו) יש רתיעה מכל אופנועי הסופר ספורט בתור התחלה אבל "החמוד" הזה מקוטלג מאוד ידידותית.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
באמת שאני מנסה להבין אותך אבל לא מצליח.
דווקה עם הבהמות הגדולות שלי אני רוכב יחסית רגוע.
את הימים הפרועים העברתי על פרצ'יה c12 שגמרה באחד הוואדיות סביב נס הרים.
אה והיא הייתה רק 125 סמ"ק עם כ30 כוח סוס אם אני זוכר נכון.
כך גם עם סופרספורט אחרים שהיו לי.
אין קשר בין נפח מנוע הספק לסיכון.
הסיכון זה הרוכב שבוחר דרך רכיבה מסויימת והוא יכול להתאבד גם על גבי גראנד דינק 50.
לגבי הgtr כלי נינוח שממש לא מושך אותי למעוזות אסורים כך גם הבאנדיט ונהפוך הוא דווקה עם אופנוע קל משקל רף הג'ננה שלי תהיה גבוהה יותר מאשר בספורט תיור הכבדים.
יעידו על זה שושני וasafal שרוכבים איתי.
אני חושב שאתה פשוט עושה סלט מהכל
LokiMonsteR
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ויכוח חסר טעם שלא ישנה את דעתו של אף אחד
אתה כנראה נוסע ב-BMW וגר באחוזה. ובעולם שלנו לא תמיד אפשרי לקבל מה שאתה חושק בו. ואז אם אני חושק BMW, אני מוכן להסתפק במאזדה, כי זה גם אוטו לא רע.
ולענינו - קטנוע 50סמק הרבה יותר קרוב להרלי מאשר תמונה של הרלי. או - אם אני רוצה להרגיש "כמו רוכב GP" אבל לא מוכן לשים 100K+ על זה?
זה לא פותר אותך מלהבין מה אתה עושה. למשל, רוב קוני 1000RR קונים "רכב אספנות". חוץ ממראה חיצוני אופנוע 600סמק יתן להם אותם ביצועים בחצי מחיר.
לא נכון - כל זה הגיוני מאוד, כמו כל הובי.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
לא התפשרתי אלה הלכתי על אופנועים שיענו מראש על כל הדרישות שלי ומתוך 4 מועמדים הלכתי על זה שהכי התאים לי.
הסיבה היחידה שלא לקחתי בימר אדוונצ'ר היא כי רציתי לגדול טיפה ביכולות הרכיבה שלי על כלי מודרני,
רציתי קצת לרדת במשקל העצמי של הכלי, ורציתי להשאיר חלום לפנסיה. אין מצב שאני אכנס עם מפלצת כזו
לשבילים ולכן נראה לי מוגזם לשלם עוד כ--80000 ש"ח על ערך מוסף שלא אנצל.
אגב כנ"ל לגבי המולטיסטרדה של דוקאטי שהוא אופנוע אוונגרד לטעמי למרות השפע האיכותי שהוא מציע.
כזה אני, דפוק אבל אופטימי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כי זה אתה...
תיתן סיבוב לבן 21 עם 1400 רק לשם הניסוי...
ואז תנסה להבין אותי.
Sent from my MI 5X using Tapatalk