הקוואסאקי H2 SX, הבנוי על פלטפורמת ה-H2 הרדיקלי, הוא אופנוע הספורט-תיור החזק והטכנולוגי שיש כיום בשוק, בטח מתוך מה שמגיע מיפן; תצוגת תכלית של קוואסאקי.
http://fullgaz.co.il/?p=134256
![]()
הקוואסאקי H2 SX, הבנוי על פלטפורמת ה-H2 הרדיקלי, הוא אופנוע הספורט-תיור החזק והטכנולוגי שיש כיום בשוק, בטח מתוך מה שמגיע מיפן; תצוגת תכלית של קוואסאקי.
http://fullgaz.co.il/?p=134256
![]()
מתוך כל המתחרים הוא מתחרה פעמיים בעצמו?
כלי של הנישה של הנישה, מעניין מי האיש שישלם את מלוא המחיר עבור תיירות אקספרס
במדינה שנגמרת לפני הילוך רביעי...
לחיי החיים הקשים של בוחני הרכב....
די תמשיך.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש לי לאן לשאוף
רק מתי קאוואסאקי ישכילו למצוא יבואן חדש?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
עצוב...
הכלי הכי מיותר בעולם ובכל זאת מוציאים לו דור המשך
Sent from my MI 5X using Tapatalk
כי מקומו לא על הכביש לדעתי, הוא צריך להיות סגור לטיולים במסלול.
האפשרות שכל טיפש יוכל לקנות כזו מכונת הרג עצוב.
זה אופנוע (H2 וגרסאותיו) שמתיימר להיות אופנוע motogp במסווה של רגיל (מבחינת הכוח), נכון ששניהם שונים בהמון אבל עדיין כמעט מגיע ל-250...והגירסה הזו כמעט ל-200...
אין לכלים כאלו מה לעשות על הכביש לדעתי אלו מכונות הרג שמקומם צריך להיות על מסלול מפוקח ובידי מכונאים שבודקים אותם יום יום.
אני מאמין גם את אותו הדבר על zx 10r וחבריו... אני נגד הקטגוריות האלו על הכביש הציבורי ואני מאוד אוהב כלים מסוכנים.
ואני נגד הכלי המדובר עוד יותר כי הוא במסווה של אופנוע טיולים...
לחיצה על הגז זה הדבר הכי מפתה בעולם... גם למנוסים ביותר...
Sent from my MI 5X using Tapatalk
פעם לכל מבחן דרכים היה לפחות 2 תמונות של ווילי.![]()
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אני רוכב ביום יום על ליטר, ומאחר ועוד לא המציאו פתרון איך לרכב בו זמנית על שני כלים אז כן, אני רוכב על ליטר בעיר, משתחל כמו כל טוסטוס חם לי בקיץ קר לי בחורף אבל לא מקלל שאני מבזבז זמן על פקקים וכסף על חניה.
אנחנו "הציבור" זה נזיל. בגרמניה הציבור או יותר נכון הממשלה החליטה שבכבישים מסויימים אם אתה מגיע למהירות של F15 אהלן וסהלן ובמקומות אחרים לא.
פה בישראל השיטה הדמורקטית (הלא ישירה) החליטה בשביל כולם 120 או 130 או 50 או וכו'. אממ יש עוד נושא אחד וזה להיות עבריין תנועה (אני לא) אבל אם למישהוא חשקה נפשו ליסוע יותר מהר ממה שמותר (וגם 50 במקומות מסויימים זה כפול 2) אז כל עוד לא תפס אותו שוטר הכל טוב. ולא אני או היבואן או הממשלה נגיד לו איזה כלי לקנות ומה חכם ומה לא. ולכן כן 200כ"ס הגיוני כמו 12.5 כ"ס.
ראיונית אתה צודק. אבל - אם ל Ferrari מותר אז למה לא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לפי הטענות המגוחכות האלה על מי שרוכב על ליטר מטומטם. למה צריך 130 כ"ס? סע על אופניים, או עדיף - אל תחליט בשביל אחרים על מה לרכב
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אין הגיון בכל האופנועים שלא יוצרו כדי להגיע מנקודה א לנקודה ב ביחס שקל לקילומטר נמוך, רוב מי שנמצא פה רוכב על אופנוע בשביל הכיף וכיף יש לו הרבה צורות וצבעים יש גם כאלו שבכלל קונים אופנוע ליטר כדי לשים בסלון ולא לרכב עליו לעולם ועדיין נהנים מהאופנוע.
motorcycle-in-living-room-you-could-win-motorcycle-living-room.jpg
לא אכפת
Sent from my SM-A520F using Tapatalk