אפשר להמשיך להתדיין על זה עוד שעות אבל שורה תחתונה: כל עוד יש חוק שאוסר לעבור קו עצירה - תכבדו ותתחשבו.
לכל הנמהרים להיות מקדימה:
1) תתכננו את ההגעה לצומת בצורה טובה יותר ואל תצאו מתוך הנחה שכל רוכב דו"ג יעבור קו עצירה.
2) כשאתם מקדימה תבדקו טוב טוב את הצומת לפני כניסה ואל תמהרו לצאת. ראיתי מספיק נהגי מכוניות "חולמניים" שפשוט עברו באדום ויכלו "לקטוף" רוכבים שהמזל שלהם היה שהם התחילו נסיעה שניה אחרי שהתחלף הרמזור לירוק.
3) אם חלילה נכבה הכלי בדיוק כשהרמזור מתחלף לצורך התחלת נסיעה אתם חשופים לתאונה ולכן אני אישית מעדיף לעמוד מצדי המכוניות ולא ממולם.
4) אם כבר אתם בוחרים לעבור על החוק אל תבואו בתלונות ואל תתבכיינו לאלו שמכבדים אותו אלא תפעלו לשנות אותו. (או לפחות את שינוי שיטת הסימון לאחת שתאפשר עצירה חוקית של דו"ג מלפני הרכבים)
5)אם כבר אתם כל כך נמהרים אז תהיו באמת מהירים ותשתדלו להגיע לפני הרכב הראשון לקו העצירה והופ שיריינתם מקום לפחות לעוד דו"ג אחד בצורה חוקית. (;