אני רוצה לעדכן שביום שישי האחרון לקחתי את האופנוע לטסט, עמדתי בתור לפקידה על מנת לשלם ולאחר דקות ארוכות ומורטות עצבים הגעתי לגברת שלאחר עיון קצרצר ברישיון ולאחר שהבינה שמדובר באופנוע שלחה אותי לבוחן הראשי לקבל אישור שאני בכלל יכול לעבור טסט. לאחר ההלם הראשוני מהטמטום הלכתי לבוחן וניסיתי להבין על מה מדובר, מאיפה הגיע ההנפצה החדשה והכי חשוב למה זה לא רשום באף מקום. לטענתו באים הרבה כלים עם שיפורים לא חוקיים והוא חייב לבדוק אותם לפני שמשלמים והם נכנסים למערכת, העיף מבט קצרצר על הכלי, חתם לי בטופס למעלה ואמר לי ללכת ישירות לפקידה שהיא תקבל אותי בלי תור. בטסט עצמו נבדקתי על ידי 2 בוחנים (פעם ראשונה שזה קורה לי), אחד בדק את מספר השילדה, צמיגים, אורות, צופר ואגזוז. השני היה אמור להעלות אותי על מכשיר לבדיקת בלמים שלא היה תקין ולכן אמר לי לנסוע ולתת ברקס חזק. כמובן שעברתי אבל היה ברור מכל ההתנהלות הזאת שהם לא ממש יודעים איך לאכול את הדו גלגלי ושזה ממש קוץ בישבנם. ממש לא ברורה כל הסיטואציה הזאת, אין אחידות בבדיקות, העובדים עצמם לא יודעים מה לבדוק, הם מסתובבים עם מסמך של רכב רגיל ועל רוב הדברים רושמים שלא מחוייב בבדיקה. אני כבר 10 שנים רוכב, בדרך כלל כל שנתיים שלוש מחליף כלי ותמיד שהייתי מגיע למכון רישוי היו עוברים עליו במבט ומשחררים אותי, הפעם באמת היה נראה שהם קיבלו הנחיות חדשות ולא יודעים מה לעשות עם זה.