צריכת שמן מושפעת בעיקר משיטת הקירור
שלום. אני מתלבט אם לקנות קימקו מובי ושמעתי שייתכן מאוד שבשנה שנתיים הקרובות קימקו מובי כבר לא ייוצרו עם קרבורטור אלא הזרקת דלק אלקטרונית. מישהו שמע משהו? יש טעם לחכות ואז לקנות?
והאם ההבדל העיקרי ישתמע בצריכת דלק ובזיהום אוויר? וכמה משמעותי? והאם יהיה שיפור בצריכת השמן כי שמעתי שהמובי אוכל הרבה שמן
תודה רבה לעונים
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 28-08-2018 בשעה 09:39. סיבה: אין שום סיבה לשים הדגשה (BOLD) על כל ההודעה, אז היא ירדה
אם אתה הולך לחכות שנה שנתיים לדגם חדש של מובי,
עדיף כבר לא לקנות.
כולה פאקינג מובי שבמילא יימכר בפרוטות אחר כך.
חחחח, בדיוק. למובי לא מחכים, זה בטוח.
קונים בגרושים ומוכרים בפחות גרושים.
אני קונה אותו נטו בשביל להחזיק אותו למטרת עבודה לכמה שנים לפחות ולא כדי לקנות ולמכור ולחשב רווחים. אני רק רוצה לדעת מה דעת הקהל פה האם סביר שבזמן הקרוב הם יעברו להזרקה אלקטרונית? אם כן שווה לי לחכות ולקנות את הגרסה החדשה ולהשתמש בה כמה שנים לפחות. כרגע אני עם הונדה ויזן יכול להחזיק איתו עוד שנה שנתיים אחרי זה רוצה להחליף למובי
עד כמה שידוע לי, לקימקו אין כוונה להמשיך לייצר את המובי.
לא לשווקים בארץ בכל אופן.
אבל אין לי מקור מהימן לדברים, אז יש לקחת אותם בעירבון מוגבל.
בתור שליח שעובד כבר 9 שנים על מובי, זאת תעלומה בעיני איך עדיין לא יצא שום שינוי לדגם הזה, במיוחד מבחינת הזרקת דלק...
באמת שהוא כלי פשוט אבל מוצלח בסך הכל, כשהוא שמור ותקין, הוא עובד יופי, פשוט מתבלה קצת מהר באופן כללי.
חיסרון נוסף הוא הבלמים שלו. אחורי - תוף חלש וספוגי. אין לו abs. מהידוע לי תכף יפסקו המכירות שלו. סוג שדל מחליף שלו זה האגיליטי סיטי - הוטא עם הזרקת דלק, בלימה משולבת ובעצם יורו 4
היתרונות של המובי ידועים סוס נצחי, זול לאחזקה ושפע של חלפים וכו..
אם אתה רוצה מובי תקנה מובי. אם אתה רוצה הזרקת דלק - לא חסרים קטנועים יותר מודרניים בשוק. אבל לחכות שנתיים לדגם הבא? בנתיים לא תעבוד? לא ברור...
המובי לא יתן לל הרבה יותר. טם טתה אוצה בינעירוני, 250 זה המינימום. ואם כבישים מהירים באופן קבוע אז גם זה חלש מדי.
זה פאקינג מובי.
מה זה משנה, קרב' או הזרקה? בסך הכל אופניים עם מנוע בנזין.
רוצה קטנוע שעושה בינעירוני עם מדרס שטוח - קנה ג'י-דינק 250. בזמנו, היה כזה בפולגז במבחן ארוך טווח, המסקנה הייתה שהוא קטנוע עבודה מעולה לעיר ומחוצה לה.
אם אתה מוגבל ברישיון, יש לו גרסת 125 (שמן הסתם, גרועה בבינעירוני. כמו כל 125).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual