תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: עוד אח נפל אל הקבר ( נפלאות הנישואים)

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של yyt
    מוריד את הכובע שושני, אכן בריאות ואריכות ימים.
    החלום שלי הוא לרכב עם בתי רכובה מאחוריי ושלושת בני עם אופנועים..
    ידעתי שאסור לי להכנס איתך לפילוסופיה
    המטרה פה היא לעזור לבחור בשילוב חיי משפחה עם אופנוע, והכוונה העקרית היא שכל אחד צריך לבחון את ההחלטות שלו, את הויתורים ושיקולים שלו להמשך חיים טובים אם האשה ומשפחה שתהייה (ב"ה).
    פה אנחנו יכולים לזרוק חתיכות של פאזל מנסיוננו והבחור יכול לאסוף חתיכה פה ושם ולהרכיב לעצמו את מה שטוב לו, לאישתו ולמשפחות.
    IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי yyt צפיה בהודעה
    מוריד את הכובע שושני, אכן בריאות ואריכות ימים.
    החלום שלי הוא לרכב עם בתי רכובה מאחוריי ושלושת בני עם אופנועים..
    ידעתי שאסור לי להכנס איתך לפילוסופיה
    המטרה פה היא לעזור לבחור בשילוב חיי משפחה עם אופנוע, והכוונה העקרית היא שכל אחד צריך לבחון את ההחלטות שלו, את הויתורים ושיקולים שלו להמשך חיים טובים אם האשה ומשפחה שתהייה (ב"ה).
    פה אנחנו יכולים לזרוק חתיכות של פאזל מנסיוננו והבחור יכול לאסוף חתיכה פה ושם ולהרכיב לעצמו את מה שטוב לו, לאישתו ולמשפחות.
    טעות בכיוון העדשה, האופנוע הוא סימפטום של מחלוקת קשה בין בני זוג שמחייבת קבלת החלטה לא קלה לשני הצדדים.

תהליך קבלת ההחלטות הוא מובנה, ואם הוא מתקבל בתא משפחתי בו אין אינטליגנציה רגשית ותהליך סדור מראש, הסיכוי
    לפיצוץ גדול.

גם אם תתקבל החלטה לכיוון זה או אחר המחלוקת הבאה בפתח. והרגשות הלא פתורים של הצד "המפסיד"יחלחלו הלאה.

המטרה הגדולה היא לבנות תהליך מסודר של קבלת החלטות, כיבוד הדדי והבנה לצרכים של האחר, בפועל זה יסייע בכל
    קבלת החלטה אחרת גדולה ומשמעותית. כי מי שחושב שהמחלוקות מתחילות ומסתיימות בקניית אופנוע טועה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ברור. קבלת החלטות. כמו נגיד באופנוע - צריך להחליט אם לברוח ימינה לתעלה או שמאלה לרכב ממול.
    גם בזוגיות... באאא.

הכל כ"כ רגשי ששום "תהליך מסודר" לא יעבוד.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO