ברור. קבלת החלטות. כמו נגיד באופנוע - צריך להחליט אם לברוח ימינה לתעלה או שמאלה לרכב ממול.
גם בזוגיות... באאא.
הכל כ"כ רגשי ששום "תהליך מסודר" לא יעבוד.
טעות בכיוון העדשה, האופנוע הוא סימפטום של מחלוקת קשה בין בני זוג שמחייבת קבלת החלטה לא קלה לשני הצדדים.
תהליך קבלת ההחלטות הוא מובנה, ואם הוא מתקבל בתא משפחתי בו אין אינטליגנציה רגשית ותהליך סדור מראש, הסיכוי
לפיצוץ גדול.
גם אם תתקבל החלטה לכיוון זה או אחר המחלוקת הבאה בפתח. והרגשות הלא פתורים של הצד "המפסיד"יחלחלו הלאה.
המטרה הגדולה היא לבנות תהליך מסודר של קבלת החלטות, כיבוד הדדי והבנה לצרכים של האחר, בפועל זה יסייע בכל
קבלת החלטה אחרת גדולה ומשמעותית. כי מי שחושב שהמחלוקות מתחילות ומסתיימות בקניית אופנוע טועה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ברור. קבלת החלטות. כמו נגיד באופנוע - צריך להחליט אם לברוח ימינה לתעלה או שמאלה לרכב ממול.
גם בזוגיות... באאא.
הכל כ"כ רגשי ששום "תהליך מסודר" לא יעבוד.
I’m still alive MF!![]()
נעלמת מהאופק.
מוסתר על ידי שקיות חלב אם במקפיא.
LokiMonsteR
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
[QUOTE=מצמץ;134731]I’m still alive MF![/QUOTE
זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תעזבו ת'בחור... הוא כתב ALIVE, זה אומר = חי, לא סתם נושם.
והוא יחזור ובגדול להתגלגל על 2, מחזיק לו אצבעות![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מה שעבד אצלי היה הזמן שלקח לי להגיע אל ומהעבודה בתח''צ או בפחית- מעל שעה לכיוון, לעומת הזמן בדו''ג- 20 דק' כולל התארגנות. כשנולד הבן השני ואשתי היתה צריכה לתפעל שני ילדים בזמן שאני מרייר מתוך שינה על החלון באוטובוס, זה הכריע את הכף עד כדי כך שהיא זאת שהציעה לי לחזור לרכוב.
אצלי גם הזמן עשה את שלו..
אמנם לא רכבתי לפני החתונה, אבל אחרי שהתחלתי לעבוד במהלך הלימודים, ואשתי הייתה עם הילדים בבית כל הזמן (אני הייתי רק אבא של שבת), והיה לוקח לי 3 שעות לכיוון (תח"צ / טרמפים), אשתי קפצה על הרעיון שלי לקנות דו"ג ולהגיע לבית מפחות משעה.. (כמובן שאני ארכב בזהירות ולא יעשה שטויות וכד') וזה מחזיק יפה כבר 4 שנים.. טפו טפו.. עד 120..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !