טוב, בינתיים ראיתי בגוגל שאכן יש עיכובים... האם יש למישהו מושג אם יש איזה צפי למתי זה מסתדר?
תודה!
שלום לרוכבים,
אני בתהליכי הוצאת רישיון a2. יש לי רישיון רכב והכל אמור היה להיות מאד זריז.
לאחר שלושה שיעורים הוחלט שאני ניגש לטסט. עד כאן הכל טוב ומהיר. למחרת שילמתי את האגרה ומאז אני מחכה. עברו כשבועיים ועדיין לא קיבלתי תאריך לטסט.
כשדיברתי עם המורה הוא טען שזה תקין ונובע מהפרטת התהליך או משהו כזה. ניחא.
העניין הוא שלטענתו גם כשיקבע לי תאריך לטסט מדובר על מינימום בעוד חודש וחצי, דהיינו לא לפני אוקטובר!
אני תכננתי לא לחדש את הטסט לרכב בתחילת אוקטובר וכבר לקבל ניסיון מה ברכיבה עד אז.
האם זמן המתנה שכזה הגיוני?? הרי בכל הפרסומות של חברות הנהיגה כתוב שאפשר להוציא רישיון תוך שבוע ואף פחות.
תודה לעוזרים!
טוב, בינתיים ראיתי בגוגל שאכן יש עיכובים... האם יש למישהו מושג אם יש איזה צפי למתי זה מסתדר?
תודה!
נפלת בתקופת ההרצה של מהלך הפרטת כל מערך הטסטים. זה שינוי ממש היסטורי שעושים כאן במדינה שאחריו המצב הגרוע שהיה בעבר אמור להיות טוב בהרבה.
תיאורתית עוד כשבועיים תקופת ההרצה אמורה להסתיים ואז המצב אמור להשתפר משמעותית. בפועל זה כנראה ייקח עוד כמה שבועות-חודשים.
אף אחד לא יכול לדעת. הדבר היחיד שאפשר להתנחם זה שכמעט בטוח שאח"כ המצב יהיה הרבה יותר טוב ממה שהלך כאן הרבה מאוד שנים.
אני גם מחכה לטסט וזה לא מעודד לשמוע שזה המצב.. :/
נקבע לי טסט ל10 באוקטובר. חודשיים אחרי תשלום האגרה. נראה לי שהרפורמה הזו לא ממש עובדת...
אם היא עובדת או לא ימים יגידו,עכשיו זה די הגיוני שיהיו עיכובים כמו כל תהליך חדש ישנם חבלי לידה ואת התוצאות משלמים מסכנים כמוך שצריכים לעשות טסט דווקא בתקופה הזאת.
אם הכל ילך כמו שהבטיחו והתוצאה הסופית תהיה טסט תוך 3 ימים וטסט חוזר מקסימום תוך שבועיים,תהיה מבסוט כי את הרישיון a2 שאתה מוציא עכשיו תרצה מהר מאוד לשדרג ואז יהיה לך טסט תוך 3 ימים.
תהיה חזק חביבי.