מה השימושים העקריים שלך?
עשית עליו נסיעת מבחן ?
על אף שמדובר באופנוע סלחן יחסית, לא בטוח שכדאי לך עם ניסיון של שנה על קטנוע להתחיל ממנו, למרות שזה לגמרי אפשרי.
אשמח לשמוע את חוות דעכתם בכל היבט על האופנוע הזה ואם למשיהו יש ניסיון איתו זה בכלל יהיה נהדר
אני רוכב משהו כמו שנה על קימקו 250 ובכלל אני בעולם האופנועים משהו כמו שנה וקצת..\
אני מגיע מעולם הרכב שזה תחום עבודתי וידוע לי שברכבים כמעט ואין עבודה בהונדה(חוץ מטיפולים שיגרתיים)
אשמח לשמוע את תגובתכם.
תודה.
מה השימושים העקריים שלך?
עשית עליו נסיעת מבחן ?
על אף שמדובר באופנוע סלחן יחסית, לא בטוח שכדאי לך עם ניסיון של שנה על קטנוע להתחיל ממנו, למרות שזה לגמרי אפשרי.
נערך לאחרונה על ידי Maxi; 19-08-2018 בשעה 19:57.
אל תקנה חדש. הכלי הזה מאבד מהערך שלו חבל"ז.
אתה יכול לקנות משומשים בלי בעיה והסחירות שלו בשוק היד2 על הפנים.
השימושים אלי בעיקר הם נסיעות ארוכות מתל אביב לנתניה וחזרה על בסיס יומי,וגם קצת בתוך העיר..
חושבים שעדיף את הmt-07? t אני חושב שברמת האמינות הונדה דיי ראשונים בטבלה..
המחיר שלו הוא 60 ויש מבצע בימי מכירות עליו והוא נמכר 55,עכשיו אני נותן את הקימקו 250 2017 שלי
הוא עשה כמעט 26 אלף בעד 12 אלף שקל(לפחות אני מקווה כך כי הציעו לי 11)
לפי דעתי משתלם..גם ממש נדלקתי עליו המראה והעובדה שהוא 4 צילינדר..
המנועים של הונדה משעממים. כמובן זה אינדיבידואלי :-)
אמטי07 יש כמו מים ביד2 ואפשר למצוא אחלה דילים. במיוחד עכשיו שיצא דגם "מחודש".
אולי כדאי שתסתכל על הGSR 750 של סוזוקי אם אתה דלוק על 4 צילנדרים.
גם בGSR יש צורה ישנה וחדשה ואפשר להשיג צורה ישנה באחלה מחיר ואין בו שום דבר רע.
להפך - אני אהבתי מאוד את האופנוע עם הצורה הישנה מאשר את החדשה (יורו4)
אין לך ניסיון על אופנועים, אתה לא יודע מה אתה אוהב ומה לא, מה מושך אותך יותר ומה פחות, על מה אתה נהנה ועל מה לא וכד.
בנוסף, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה שבאופנועים רצוי להתקדם בהדרגה, לצבור ניסיון ויכולת רכיבה ואז, על פי הרצון, לעלות מדרגה.
אני למשל לא חושב שזה רעיון טוב ישר לעלות מקטנוע ל GSR750.
אני לגמרי יכול להבין את המשיכה הראשונית שלך ל 4 צילינדר אבל יהיה כנראה טוב וחכם הרבה יותר להתחיל מאופנוע סטייל אדוונצר (למשל ויסטרום 650 או משהו דומה).
אם לא היו לך נסיעות יחסית ארוכות היה אפילו עדיף להתחיל מפחות מזה - זה לא תמיד פחות מהנה (תלוי איזה אופי רכיבה יש לך). כדוגמה - הדיוק 390 הוא אופנוע קטן בנפח ובכס אבל מהנה מאוד ברכיבה עם התנהגות כביש מעולה.
יאמהה כבר לא פחות אמינים מהונדה ואפילו עקפו אותם, תראה מבחנים מחו"ל.
כמובן שאם זה כלי משומש צריך לעשות בדיקה ולבדוק היסטוריית טיפולים.
אפשר לעלות מקטנוע 250 לאופנוע פול סייז, אני עשיתי את זה ועליתי ל 4 צילינדר עם 75 כ"ס, זה תלוי בך וכמה אתה רוכב שקול.
הייתי בודק גם את ה SV החדש.
Tracer 900
הכול אפשרי וחלק מהבחירות מאוד אינדיבידואליות.
אני למשל עשיתי נסיעת מבחן על ה SV ולא הייתי מחליף את הדיוק 390 בו בחיים, גם אם הם היו עולים בדיוק אותו דבר.
נערך לאחרונה על ידי Maxi; 20-08-2018 בשעה 08:36.
תודה רבה חברים היום כבר שמתי מקדמה על הCB פשוט נדלקתי על האופנוע הזה ותכלס אין לי ניסיון ''בכבדים'' אבל רכבתי קצת בהודו נסיעות דיי ארוכות
וגם על הקטנוע השגתי שליטה דיי מלאה--בכל מקרה השכלתי.
תודה רבה.
רק תזכור שעכשיו את רגיל לתא מטען שיש לך בקטנוע ובאופנוע לא יהיה לך את זה(אלא אם כן אתה שם ארגז, או קונה NC750X)
אני רואה ששמת כבר מקדמה אז תתחדש ותזכור שיש פתרונות חלקיים לקסדה לדוגמה(מבחינת איחסון)
מצטרף לדבריו של מקסי.
אתה עדיין לא יודע מה מתאים לך ולכן אין טעם לקנות אופנוע חדש. תחליף 3-2 אופנועים, תעלה בנפח, תבחן סגנונות שונים ואז תרכוש מהחברה את הכלי שהכי נכון בשבילך.
דבר נוסף, להונדה אין בקרת החלקה. זה לא חכם לעלות מקטנוע לאופנוע כזה בלי ניסיון קודם. לפחות תרכוש כלי עם בקרת החלקה שיכולה לשמור עליך מטעויות של מתחילים.
בחירה מצוינת,אם אתה יכול להרשות לעצמך חדש,למה לא?
בטח יד2 זול יותר...בלה-בלה-בל
אבל אם יש יכלת עבור חדש- אין ספק.
וגם 650 יכל להספיק לדי הרבה זמן.
ה-CB650F מיוצר ללא שינוי כבר 5 שנים, היה כאן במבחן ארוך טווח והאינטרנט מלא במידע ומבחנים. איזה מידע חסר לך?
עריכה: אני רואה שאתה אחרי שלב המקדמה. מברוק! אם טרם עשית אז קורס רכיבה יהיה השדרוג הגדול הבא שלך![]()