האם למישהו יצא לטוס לחו"ל לזמן קצר ולהשאיר שם את האופנוע? אשמח לתובנות.
אולי בטוח יותר להשאיר אותו שם מאשר בבית. כרגע אין לי מקיף בתוקף, ובלי קשר אני חושב שאין רכבות כרגע מתל אביב לירושלים(וכיוצ"ב לנתב"ג)
עריכה:
זה כנראה יכול להיות אוף-טופיק..
האם למישהו יצא לטוס לחו"ל לזמן קצר ולהשאיר שם את האופנוע? אשמח לתובנות.
אולי בטוח יותר להשאיר אותו שם מאשר בבית. כרגע אין לי מקיף בתוקף, ובלי קשר אני חושב שאין רכבות כרגע מתל אביב לירושלים(וכיוצ"ב לנתב"ג)
עריכה:
זה כנראה יכול להיות אוף-טופיק..
1000RR
אם נכנסים למפלס התחתון (נוחתים), יש בצד שמאל ליד התחנה שמסדירה את עבודת המוניות חנחה של אופנועים.
יש שם מלא מאבטחים 24/7, כך שנראה לי די בטוח.
אולי שווה להשאיר פתק עם טלפון.
בכל מקום שתראה חניית אופנועים או פשוט מקום שחונים בו אופנועים, אפשר להשאיר את האופנוע וזה ללא תשלום. מה שכן הציעו, להשאיר שם וטלפון, יכול להיות חכם אם אתה משאיר לאורך זמן.
חניתי שם מספר פעמים, הכי הרבה - למשך שבוע.
לא נתקלתי בשום בעיה.
למי שיש אופנוע דנדש ויקר ואין ביטוח מקיף הכי בטוח כמובן להשאיר בבית.
עשיתי את זה פעמיים, טסתי לשבוע והשארתי שם את האופנוע בדיוק איפה שאמרתם.
יש שם פינה שאף אחד לא אמור לעבור בה וזה לא מפריע לאף אחד...
וזה נראה לי כמו המקום האחרון שמישהו ינסה לפרוץ בו אופנוע ולגנוב אותו.
אין כמו לנחות, לעלות על האופנוע שלך ולנסוע חזרה הביתה... באמת שזה לחזור מחו"ל הכי בכיף שיש.
אני החנתי מול שער 01 בקומה התחתונה ליד המעליות(הכי קרוב ליציאה בנחיתות) איפה שכל האופנעים עומדים למשך שבועיים. הכל היה בסדר, לא היה דו"ח.
אני מניח שיש כמה גנבים שמודים לכם על הטיפים. למזלי אין לי בעיות כאלה.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
mastery, TundaOG,
אלו פתרונות 'קלים' ולא יעילים.
לקחת איתי ציוד רכיבה (במקרה שלי זה הכל מכף רגל ועד ראש) אם אני טס לטיול רכיבה זה דבר אחד, אבל אם אני טס לעבודה או סופ"ש ארוך לאמסטרדם, לקחת איתי את כל הציוד זה חתיכת עול. מצד שני, לשים את הציוד בארגז זה יוסיף עוד פרמטר שיכאב מאוד אם ייגנב. מה גם שכל הציוד לא נכנס לארגז, או קסדה או מעיל או מכנסיים והדברים הקטנים.
כמו שנכתב מעלי, למזלי יש לי גרוטאה שלא מושכת אפילו זבובים מה שמאפשר לאופנוע להישאר מכוסה ומוגן בחניה בבית.